Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális ez 20 éves létére...

Normális ez 20 éves létére hogy olyan mint egy kisgyerek?

Figyelt kérdés
20 éves és úgy viselkedik mint egy óvodás. Szinte egész nap meséket néz: Scooby-Doo, Pöttöm kalandok, Tom&Jerry, Popeye, Flúgos futam. Ezeket nézi általában. Amikor örül mindig azt mondja hogy szkubidubiduu! Szinte egész nap fekszik, életképtelen. Egszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Tavaly fejezte be az iskolát, munkát nem talál. Előszedte a régi vizipisztolyát is és játszik vele. És akar venni távirányitos autót is.

2018. aug. 25. 09:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a tesóm ilyen gyökér, csak az enyém az még baromi idegesítő is, mert ő nem meséket néz hanem a nyomorék tankos játékával játszik már hat éve napi 4-8 órában, és ez idő alatt ordibál mint a fába szorult féreg "f@$$zopó prémpatkány","szopdki a büdös f@$zom" és társai, ha rászólsz akkor meg röhög rajtad utána meg ordibál tovább, nem dolgozik nem tanul otthon döglik 26 évesen, és iszonyatosan gyerekes is... a szüleink pedig nem kezdenek vele semmit, 6 rohadt éve hallgatom a rinyáját és ez csak egy a sok f@$z$ága közül csak nincs kedvem regényt írni. Szóval őszinte részvétem kérdező. Én megértelek, és egy kicsit irigykedem hogy ennyivel megúsztad...
2018. aug. 25. 11:00
 12/23 A kérdező kommentje:

"Munkát meg majd talál."

Szerintem kutyának se kell.

2018. aug. 25. 11:01
 13/23 A kérdező kommentje:

És mi ezt tűrjük hogy huszonévesek igy viselkedjenek mint a kisgyerekek? Semmi önnállóság, még a végén a feneküket is ki kell törölni. Csak fekszenek egész nap, játszanak, meséket néznek. Nem tudom ez sokak szerint hogy lenne normális kedves válaszolók??

2018. aug. 25. 11:06
 14/23 anonim ***** válasza:
53%
Kedves kérdező, elnézést a offenziv kérdésért, de a leírt dolgok neked miért fájnak?
2018. aug. 25. 11:33
 15/23 A kérdező kommentje:

Én az anyja vagyok és vele kell hogy éljek.

2018. aug. 25. 11:38
 16/23 anonim ***** válasza:
58%

Értem. Csak mert anyához képest meglepő kedvességgel beszélsz róla. Mármint meglepő az a undor, ahogy.

Ha ilyen a viszonyotok, miért kellene együtt élned vele?

2018. aug. 25. 12:20
 17/23 A kérdező kommentje:

Úgy érted hogy kedves vagyok vele?

Miért hol lakjon? Dobjam ki és az utcán koduljon vagy menjen hajléktalan szállóra vagy hid alà vagy hovà? ??

2018. aug. 25. 12:30
 18/23 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy szerintem ez megint a munkaügyis kamukérdező. Legutóbb a nőket szapulta most meg a kamu gyereke miatt kap mindjárt agyvérzést.
2018. aug. 25. 12:38
 19/23 anonim ***** válasza:

Igen, úgy értem, dobd ki, ha szerinted ennyire értéktelen semmirekellő, ne itt lázong ellene.

Azt azért megjegyezem, nem magától lett ilyen, a nevelés és annak hiánya a kulcs. Nem 20 éves felnőtt emberként kellene rájönni, hogy mi lett belőle.

2018. aug. 25. 13:19
 20/23 A kérdező kommentje:
Nekem már az is jó lenne ha elvégezné a házimunkákat, dolgozgatna itthon, számlákat befizetné. Akkor nem is szólnék egy szót sem, nem érdekelne az se hogy nincs munkahelye. De így.. Nagyon érzem hogy ez így a mostani helyzet nem lesz jó. Amikor még iskolás volt akkor még normálisabb volt.
2018. aug. 25. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!