Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt kora este hazajöttem a munkából és a házzal szemben egy ezüst színű autó állt, egy 30-s férfi ült benne.Vacsora után megnéztem hogy még mindig ott van-e, mert kicsit zavaró volt a jelenléte.Ott volt.Mivel épp nem volt jobb dolgom, megfigyeltem mi történik.Kicsivel több mint egy óráig figyeltem, persze nem egyfolytában.Már kezdtem elálmosodni amikor kiszállt az autóból.A kezében egy szerszámosládához hasonlító táskával.Gondoltam,biztos valami jótét lélek aki jött megszerelni valamit egy rokonnak vagy ilyesmi.

Kicsit el is gondolkozhattam mert utána csak azt láttam hogy valamit tart a kezében.De nem tudtam kivenni, mert a lámpafénytől elfelé tartotta.Na itt határoztam el hogy kimegyek.De közben megláttam mit tart a kezében.Egy pisztoly volt az.Mivel jobb nem jutott hirtelen eszembe,hívtam a 112-t.Szerencse vagy sem, de a fickó eltette a pisztolyt, beült az autójába és elviharzott mielőtt kiértek volna a rendőrök... Ti kimentetek volna és szembenéztetek volna vele?

2018. aug. 24. 00:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is, miért mentem volna ki, ha látom, hogy pisztoly van nála? Egyértelmű, hogy rendőrt kell hívni.
2018. aug. 24. 00:54
 2/8 NoNameBocs válasza:
33%
Nekem van egy vadász puskám 8X es scope hangtompító és 16 töltényes magazine
2018. aug. 24. 01:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden igazi pisztoly ami pisztolynak látszik.Nekem is volt önvédelmi fegyverem,ami kicsi is volt,de totál úgy nézett ki mint egy igazi.Bizonyos esetekben elő kellett vennem ha úgy adódott,szentül hitték hogy igazi,kicsit meglóbáltam,erre még azt hitték bolond is vagyok,nyert ügyem volt :D Ilyen eset nem érdekelne,mi közöm van hozzá hogy odamenjek hozzá ? Viszont nagyon helyesen tetted hogy bejelentetted.
2018. aug. 24. 01:10
 4/8 anonim válasza:
100%
Ha elég ideges vagyok, valószínűleg nekifutok, de bármi van még ez előtt is hívom a rendőrséget:D
2018. aug. 24. 02:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb megint látnád ezt a személyt és az autót, akkor jegyezd meg a rendszámot, úgy könnyebben kiderítik a rendőrök, hogy ki ez a személy.
2018. aug. 24. 13:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha lehetőségem lesz rá,feltétlenül.
2018. aug. 24. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha pisztoly van nála, akkor vidd ki a puskát :D

Egyébként jól tetted, hogy ki hívtad a rendőröket. Szerintem akár betörő is lehetett. Abban a ládában meg gondolom szerszámok voltak betöréshez.

Ha újra feltűnik, akkor zarakozz be, írd fel a rendszámot, és hívd a zsarukat. Egyébként egy gumilövedékes fegyvert nem ártana otthon tartani, az megállítja a támadót. De egy éles fegyver ellen, valljuk be nem sokat ér. Egy gumis fegyver meg ugye nagyobb biztonságérzetet is adhat. Pl. Az ilyen Keserű Onestával (120 Joule kb.) Elég jól lehet hatástalanítani a betolakodót, Akár a bordát is eltöri. Engedély mentesen beszerezhető :)....úgy látszik elkalandoztam xDD

2018. aug. 24. 14:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem balhés környéken lakok de lehet hogy tényleg beszerzek biztonság végett önvédelmi fegyvert.
2018. aug. 24. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!