Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Tegnapelőtt kora este hazajöttem a munkából és a házzal szemben egy ezüst színű autó állt, egy 30-s férfi ült benne.Vacsora után megnéztem hogy még mindig ott van-e, mert kicsit zavaró volt a jelenléte.Ott volt.Mivel épp nem volt jobb dolgom, megfigyeltem mi történik.Kicsivel több mint egy óráig figyeltem, persze nem egyfolytában.Már kezdtem elálmosodni amikor kiszállt az autóból.A kezében egy szerszámosládához hasonlító táskával.Gondoltam,biztos valami jótét lélek aki jött megszerelni valamit egy rokonnak vagy ilyesmi.
Kicsit el is gondolkozhattam mert utána csak azt láttam hogy valamit tart a kezében.De nem tudtam kivenni, mert a lámpafénytől elfelé tartotta.Na itt határoztam el hogy kimegyek.De közben megláttam mit tart a kezében.Egy pisztoly volt az.Mivel jobb nem jutott hirtelen eszembe,hívtam a 112-t.Szerencse vagy sem, de a fickó eltette a pisztolyt, beült az autójába és elviharzott mielőtt kiértek volna a rendőrök... Ti kimentetek volna és szembenéztetek volna vele?
Ha pisztoly van nála, akkor vidd ki a puskát :D
Egyébként jól tetted, hogy ki hívtad a rendőröket. Szerintem akár betörő is lehetett. Abban a ládában meg gondolom szerszámok voltak betöréshez.
Ha újra feltűnik, akkor zarakozz be, írd fel a rendszámot, és hívd a zsarukat. Egyébként egy gumilövedékes fegyvert nem ártana otthon tartani, az megállítja a támadót. De egy éles fegyver ellen, valljuk be nem sokat ér. Egy gumis fegyver meg ugye nagyobb biztonságérzetet is adhat. Pl. Az ilyen Keserű Onestával (120 Joule kb.) Elég jól lehet hatástalanítani a betolakodót, Akár a bordát is eltöri. Engedély mentesen beszerezhető :)....úgy látszik elkalandoztam xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!