Miért őlik meg magukat az emberek? Mert hát igy vagy úgy de mindenki meg hal, szerintem jobban tennék ha megvárnák az életük végét
Figyelt kérdés
Biztos lesznek olyanok akik gáncsoskodnak ,olyanok inkább ne csak értelmes hozzászolok írjanak ,mert nincs kedvem veszekedni2018. aug. 22. 22:05
11/14 anonim válasza:
Mert ha valaki szenvedésnek éli meg az életet, akkor nem akar élni. Ez ennyire egyszerű.
12/14 anonim válasza:
Miért hiszed azt, hogy mindenkinek olyan kellemes, jó élete van mint neked?
Te biztosan szeretsz élni, mert jó körülmények közt élsz (még ha ez nem is tűnik fel neked), netán kellőképpen egészséges is vagy.
Ez nem mindenkiről mondható el.
13/14 anonim válasza:
Akik tényleges életfogytot kaptak, szerintem nekik nagy részük is inkább a halált választaná...
14/14 A kérdező kommentje:
Igen ha beteg lennék ,akkor én is a halált választanám mert nem akarnám terhelni az ismerőseimet.
2018. aug. 23. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!