Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiatalok, nektek jó, szép az...

Fiatalok, nektek jó, szép az életetek, megvannak az alapvető feltételek?

Figyelt kérdés

- Normális munka. Amit nem utáltok, biztos munkahely, nincs görcsben a gyomrotok tőle, nem halálunalmas biorobot munka. Egy élhető, normális fizetésű (nekem pl nettó 160 már totál az, sőt).

- Egészség. Nem vagyok vagy voltatok rákosok, megvan minden végtagotok, gyógyszerrel jól kezelhetőek a krónikus betegségeitek.

- Boldog párkapcsolat, balhék, megcsalás, se-veled-se-nélküled effektus, durvább elnyomás nélkül.

- Lakás. Akár kicsi, akár bérlakás, lényeg, hogy ne anyósnál, apósnál, kilátástalanul...

- Életben is maradtok, senki se lesz rákos, nem hal meg autóbalesetben, gyerekek születnek, akik relatív egészségesek, tehát nem autisták pl.

Ez így létezik egyben?

2018. aug. 22. 08:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

-Normális munka van. Biztosnak néz ki, nem utálom, sőt, hálistennek nyugis, szóval olykor még mást is csinálhatnék munka közben. :D Nem biorobot munka és a fizetés is jó, főleg vidékhez képest, sok a szabadidőm.

-Egészségem jó, kisebb műtétem volt 2 hónapja, de inkább esztétikai, mint funkcionális rekonstrukció. Nem szedek gyógyszert, csak vitamint, napi 1000 mg C.

-Boldog párkapcsolat: nincs semmilyen párkapcsolat jó ideje. Nekem ez a mumus, na nem azért, mert ronda lennék vagy nem lenne szövegem, érdekes személyiségem. Egyszerűen szopóágon vagyok e téren.

-Lakás: otthon éltem a szüleimmel a családi házunkban nyárig, április végétől élek egyedül most albérletben. Ismerősöm lakása ez, olcsón bérlem és pont elég nekem egyedül, 2 szobás, 55 m2-es. Alacsony a rezsi, de majd télen megugrik a gáz miatt kicsit.

-Honnan tudjam előre, hogy meddig élek, nem ér-e baleset, mennyi gyerekem lesz (ha lesz)? Senki sem tudja. :)

30F

2018. aug. 22. 09:54
 12/30 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező! Tudhatnád már, hogy a Gyakorikérdéseken az emberek 95%-ának álomélete van, havi fél milliót keres, saját lakással, autóval rendelkeznek. Ezalól a huszonévesesek sem lehetnek kivételek.
2018. aug. 22. 10:12
 13/30 anonim ***** válasza:
55%
12-es: annyival egészíteném ki a jellemzésed, hogy az ilyen álomélet mellett viszont nincsenek barátai, szociálisan sánta a többség. :)
2018. aug. 22. 10:45
 14/30 anonim ***** válasza:

-egészség > határeset

-munka > álomjó mert magamnak csinálom

-kapcsolat > nuku

-család > széles skálán sem véleményezhető

-gyerek > nincs

-barátok > mint égen a csillag

-ház > nincs (rá szükségem)

Az élet épp elég jó, hogy éljem és épp elég rossz, hogy ne élvezzem..

2018. aug. 22. 11:16
 15/30 anonim ***** válasza:
Nekem csak boldog párkapcsolatom van ezekből.
2018. aug. 22. 12:41
 16/30 anonim ***** válasza:

Munka: iszonyú volt, most mondtam fel. Szívattak és nem is fizetett jól. De mivel most végzem az egyetemet, egy szál érettségivel meg egy kaotikus órarenddel kevésbé mertem ugrálni.

Egészség: olyan vagyok, mint a vas.

Boldog párkapcsolat: szerintem a mi kapcsolatunk épp azért boldog, mert alig van időnk találkozni, így nehezebb összeveszni :)

Lakás: többedmagammal bérelek egy kis lakást Budapesten. Nulla magánszféra van, nagyon zavar, de ezt tudom megengedni magamnak egyelőre.

Élet: Jövőbe látó sajnos nem vagyok, csak reménykedni tudok, hogy egy szerettem se hal meg autóbalesetben vagy rákban. Gyerek viszont nincs és nem is lesz.

2018. aug. 22. 12:54
 17/30 anonim ***** válasza:

Igen 12/13-as, es azt is tudjuk hogy az oldal tele van mamahoteles irigyekkel.

Ha nem is dusgazdag, de az atlag elet nem nagy durranas. Marmint ha teszel is erte.

Melo: laza, biztos,valamivel atlag feletti fizu, azt meg a korabbi pocsek munkahelyeim utan se ertem hogy lehet gyomorgorcsel meloba menni.

Egeszseg: a haziorvoshoz tobbnyire csak igazolasokert jarok.

Parkapcsolat: ez keson jott ossze, de megvan minden ami kell hozza.

Sajat lakas videken, varosi alberletet meg a munkahely tamogatja.

Utolso felett nem sok iranyitasod van, de eddig nem vagyok rakos, es az autobaleset is csak anyagi kar volt.

2018. aug. 22. 13:00
 18/30 anonim ***** válasza:

Fiatalként egy kalap szar volt az életem.

Most, 29 évesen tűrhető, de lehetne jobb is, ha lenne állandó munkám, nem féléves-éves szerződések szezonra (külföld, vendéglátás).

2018. aug. 22. 13:24
 19/30 A kérdező kommentje:

Na saját magam:

- szörnyű a munkám és 400 ezer forintom ráment olyan tanfolyamokra, amikkel nem tudok elhelyezkedni ( és nem is érdekelnek annyira). Leporoltam magam és megyek tovább, de még fáj a dolog és össze vagyok zavarodva.

- Szemüveg, rossz beszédértés, reflux, emelkedett koleszterin, komoly gondok a fogammal és egy csomó már nem is igazi, enyhe asztma, és kis gyengus vagyok

- Párkapcsolat nincs és mentális okokból félek is, hogy sohasem plusz ezen a téren is több a rossz példa előttem.

- Lakás van, örökség.

- ezt a pontot úgy értem, hogy nem történt nálatok katasztrófa. Ismerősi körömben ha valaki boldog végre, meghal ő vagy a párja rákban v autóbalesetben.

2018. aug. 22. 13:26
 20/30 A kérdező kommentje:
Egyébként: köszönöm szépen az eddigi válaszokat és jöhetnek még!
2018. aug. 22. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!