Fiatalok, nektek jó, szép az életetek, megvannak az alapvető feltételek?
- Normális munka. Amit nem utáltok, biztos munkahely, nincs görcsben a gyomrotok tőle, nem halálunalmas biorobot munka. Egy élhető, normális fizetésű (nekem pl nettó 160 már totál az, sőt).
- Egészség. Nem vagyok vagy voltatok rákosok, megvan minden végtagotok, gyógyszerrel jól kezelhetőek a krónikus betegségeitek.
- Boldog párkapcsolat, balhék, megcsalás, se-veled-se-nélküled effektus, durvább elnyomás nélkül.
- Lakás. Akár kicsi, akár bérlakás, lényeg, hogy ne anyósnál, apósnál, kilátástalanul...
- Életben is maradtok, senki se lesz rákos, nem hal meg autóbalesetben, gyerekek születnek, akik relatív egészségesek, tehát nem autisták pl.
Ez így létezik egyben?
-Normális munka van. Biztosnak néz ki, nem utálom, sőt, hálistennek nyugis, szóval olykor még mást is csinálhatnék munka közben. :D Nem biorobot munka és a fizetés is jó, főleg vidékhez képest, sok a szabadidőm.
-Egészségem jó, kisebb műtétem volt 2 hónapja, de inkább esztétikai, mint funkcionális rekonstrukció. Nem szedek gyógyszert, csak vitamint, napi 1000 mg C.
-Boldog párkapcsolat: nincs semmilyen párkapcsolat jó ideje. Nekem ez a mumus, na nem azért, mert ronda lennék vagy nem lenne szövegem, érdekes személyiségem. Egyszerűen szopóágon vagyok e téren.
-Lakás: otthon éltem a szüleimmel a családi házunkban nyárig, április végétől élek egyedül most albérletben. Ismerősöm lakása ez, olcsón bérlem és pont elég nekem egyedül, 2 szobás, 55 m2-es. Alacsony a rezsi, de majd télen megugrik a gáz miatt kicsit.
-Honnan tudjam előre, hogy meddig élek, nem ér-e baleset, mennyi gyerekem lesz (ha lesz)? Senki sem tudja. :)
30F
-egészség > határeset
-munka > álomjó mert magamnak csinálom
-kapcsolat > nuku
-család > széles skálán sem véleményezhető
-gyerek > nincs
-barátok > mint égen a csillag
-ház > nincs (rá szükségem)
Az élet épp elég jó, hogy éljem és épp elég rossz, hogy ne élvezzem..
Munka: iszonyú volt, most mondtam fel. Szívattak és nem is fizetett jól. De mivel most végzem az egyetemet, egy szál érettségivel meg egy kaotikus órarenddel kevésbé mertem ugrálni.
Egészség: olyan vagyok, mint a vas.
Boldog párkapcsolat: szerintem a mi kapcsolatunk épp azért boldog, mert alig van időnk találkozni, így nehezebb összeveszni :)
Lakás: többedmagammal bérelek egy kis lakást Budapesten. Nulla magánszféra van, nagyon zavar, de ezt tudom megengedni magamnak egyelőre.
Élet: Jövőbe látó sajnos nem vagyok, csak reménykedni tudok, hogy egy szerettem se hal meg autóbalesetben vagy rákban. Gyerek viszont nincs és nem is lesz.
Igen 12/13-as, es azt is tudjuk hogy az oldal tele van mamahoteles irigyekkel.
Ha nem is dusgazdag, de az atlag elet nem nagy durranas. Marmint ha teszel is erte.
Melo: laza, biztos,valamivel atlag feletti fizu, azt meg a korabbi pocsek munkahelyeim utan se ertem hogy lehet gyomorgorcsel meloba menni.
Egeszseg: a haziorvoshoz tobbnyire csak igazolasokert jarok.
Parkapcsolat: ez keson jott ossze, de megvan minden ami kell hozza.
Sajat lakas videken, varosi alberletet meg a munkahely tamogatja.
Utolso felett nem sok iranyitasod van, de eddig nem vagyok rakos, es az autobaleset is csak anyagi kar volt.
Fiatalként egy kalap szar volt az életem.
Most, 29 évesen tűrhető, de lehetne jobb is, ha lenne állandó munkám, nem féléves-éves szerződések szezonra (külföld, vendéglátás).
Na saját magam:
- szörnyű a munkám és 400 ezer forintom ráment olyan tanfolyamokra, amikkel nem tudok elhelyezkedni ( és nem is érdekelnek annyira). Leporoltam magam és megyek tovább, de még fáj a dolog és össze vagyok zavarodva.
- Szemüveg, rossz beszédértés, reflux, emelkedett koleszterin, komoly gondok a fogammal és egy csomó már nem is igazi, enyhe asztma, és kis gyengus vagyok
- Párkapcsolat nincs és mentális okokból félek is, hogy sohasem plusz ezen a téren is több a rossz példa előttem.
- Lakás van, örökség.
- ezt a pontot úgy értem, hogy nem történt nálatok katasztrófa. Ismerősi körömben ha valaki boldog végre, meghal ő vagy a párja rákban v autóbalesetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!