Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináltok ebben a melegben?

Mit csináltok ebben a melegben?

Figyelt kérdés
A strandon kívül napközben mit tudtok csinálni ebben a hőségben, ami szabadtéri program? Már annyira kirándulnék egyet, de utálok kimenni.

2018. aug. 21. 18:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Semmit... szó szerint, csak fekszem egész nap.

Éjszaka meg laptop felcsap és melózok :D

2018. aug. 22. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:
8#-as valaszon elmagyaraznatok h mi nem tetszik, hogy le mertetek pontozni?
2018. aug. 22. 16:16
 13/17 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit, mindenkit felfelé pontoztam. Személy szerint nagyon utálom a nyarat az egyre hosszabb hőhullámok miatt, szeretném ezt nem annyira tragikusan venni, ezért is kérdeztem, mit lehet ilyenkor csinálni napközben a strandon kívül (szabadidős tevékenységre gondolok).

Itt az Alföldön pokol a nyár és szeretném nem utálni, ami egyelőre nem megy.

2018. aug. 22. 16:25
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Bevallom, legszívesebben semmit nem csinálok, legalábbis semmi megerőltetőt. Ha egyedül vagyok redőny lehúz, hideg víz/üdítő és filmnézés ventillátorral. Viszont mivel van egy gyermekem, ezt vele nem tehetem meg, ő szereti a meleget is, ezért kénytelen vagyok megerőltetni magam egy kicsit. :) Ettől függetlenül hőség és nyárutáló vagyok, voltam és leszek. :D
2018. aug. 22. 23:41
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Vegetálok. Nem bírom ezt a meleget, a nyár nem az én évszakom. Sokkal inkább az ősz, és a tél a nekem való. Ilyenkor lehet túrázni, kirándulni, csak simán a természetben bóklászni. Ilyenkor pedig "börtönben" vagyok.

# 3-as válaszoló, annyira ne örülj. Sajnos ez a vasárnaptól kezdődő jó idő mx. 2-3 napig tart, és már megy is vissza a hőmérséklet 30-ra. Pfffujj!

2018. aug. 24. 09:57
 16/17 anonim ***** válasza:
93%
Kitartás, már közeleg a hidegfront, vasárnapra csak 20 fokot mondanak! Igaz utána még jön meleg, de már hűvös éjszakákkal és 28 fokos nappalokkal, az már egész elviselhető. :) Ebben a hőségben egy lusta disznónak érzem magam, anyósom a minap mondta, hogy lepucolta az ablakait és kimosta az összes függönyt a legnagyobb hőségben, én meg belegondoltam, csak lustálkodtam otthon egész nap, nem kelthettem túl jó benyomást. Ilyen melegben mosson ablakot, akinek két anyja van, én biztosan nem. :D (14-es voltam)
2018. aug. 24. 10:22
 17/17 anonim ***** válasza:
..... HALOMRA AZ ÖSSZES ANYJÁT . Április közepe óta nyár van , fülledt forró éjszaka meg 20 fokok és még 1,5 hétig szeptember végéig 30 fok lesz . Amit beígér a tetű időjárás lehűlés eső az elmarad vagy 1 nap csak és kezdi előlről . ROHADJON MEG , CSAK POLOSKA LEROHADT LEÉGETT TERMÉS POSHADT GYÜMÖLCS ÉS SOK TETŰ MEG BÜDÖS MIGRÁNS MINDENHOL.
2018. szept. 13. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!