Ti mit csinàltok ha ilyen nagy melegben felmegy a vérnyomàsotok?
Mi köze a melegnek meg a vérnyomásnak egymáshoz???? Mert elárulom, hogy semmi!
Ha melegben felmegy a vérnyomásod, akkor az esetleg az elfogyasztott X üveg sörnek köszönhetö, nem pedig a melegnek. Vagy ha nem sörözöl, akkor a magas vérnyomás akkor is van, ha nincs meleg.
Nem megy fel.
Én hulye egyik nap azt hittem felment, bedobtam egy egész vérnyomáscsökkentőt és rámértem, csak 128 volt, győztem inni a kávét.
Nekem inkább ingadozó a vérnyomásom.Szedek is rá mindennapos vérnyomás csökkentőt.Rendben is szokott lenni, így nyáron inkább alacsony, 115/60, 120/ 80 között van a melegben és ilyenkor érzem jól magam, mármint ha ennyire lemegy, akkor vagyok legjobb formámban :D
Azonban menstruáció idején eléggé kiszámíthatatlanná válik! 160-180-ig felugrik néha, minden előjel nélkül, hirtelen.
Nem sörözök, nem fogyasztok alkoholt.Egészségesen élek amennyire csak lehet.43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!