Milyen végzettsége van Dzsudzsák Balázsnak?
Figyelt kérdés
Van neki egyáltalán érettségije?2018. aug. 21. 11:01
11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!
És azt elárulod melyik gimnáziumba jártatok?
2018. aug. 23. 23:04
12/15 anonim válasza:
Na várjunk, a Zimány Lindát még friss hús korában elvégezte.
13/15 anonim válasza:
mágis milyen jó tanuló volt ez a szerencsétlen, édes hajdú-bihari testvérem?
én félig vagyok hajdú-bihari, anyám meg egészen az, de már az első pillanatban megmondta erről szerencsétlenről, hogy annyi az esze mint egy zsák lepkének. Tipikus újgazdag, akit megbolondított a hirtelen jött hírnév meg a pénz. Anyám már az első perctől tudta, hogy miért kellett a Zimánynak, ha már két szép szeme úgysem nyerte el a tetszését.
Én hülye meg még egy kicsit sajnáltam is, hogy szegényt h kihasználják ily' csúfan.
A Hajdú , a frizbi egykori műsorvezetője meg csak a nevében volt hajdú, de ő is elkönyvelte egy igazi ..... nak, pedig előtte őt illették ezzel a jelzővel.
Uff.
15/15 Galgóczi Katinka válasza:
A Csokonai gimibe járt, testnevelés tagozatra, s ráadásul még a sport koliban is együtt voltunk kolisok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!