Van itt olyan akinek nincs párja, de ha csak a külsejét vesszük értelmezhetetlen a helyzete?
Elvileg velem sincs baj, bár elég vékony vagyok. Ez mondjuk nem hiszem hogy kizáró ok, rengeteg vékony srácot látok elég jól kinéző nőkkel.
Inkább az a baj hogy szerény vagyok meg túl érzelmes. Pl. nem tudnék egyszerre 5-6 nőt hülyíteni. Ha valaki igazán tetszik, akkor csak ő tetszik. Fordítva viszont ez nem így szokott lenni...
-nincs időm mert magamnak dolgozom
-nem fogott meg senki
-mostanában elástam a dumás oldalamat
-van pár elvárásom (passzív, nyavalygó, komolytalan nőket passzolom a ráérősebbeknek)
Magyar gyorstalpaló?
Csak reggel hívj!
Én ilyen vagyok/voltam. Még sosem volt barátnőm, sőt, még szűz vagyok.
20-21 évesen a szépségiparban dolgoztam. Azóta híztam egy kicsit, bár még mindig elégedett vagyok a külsőmmel. Az emberek csodálkozni szoktak azon, hogy nincs barátnőm.
Valójában a mentális problémáim miatt nem tudok normális emberi kapcsolatokat kialakítani.
Úgyhogy akik a külsejük miatt rinyálnak, azoknak azt üzenem, hogy a külső sz*rt sem ér, semmit nem számít.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!