Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyikőjükkel barátkoznátok...

Melyikőjükkel barátkoznátok inkább? Ha muszáj lenne választani

Figyelt kérdés

1) nagyon vallásos, rendszeresen jár templomba, kisebb összejövetelekre, Felház, “térítő” munkát végez. Központi téma nála a vallás. Szinte mindig szóba hozza

2) szeret bulizni. nyáron több fesztiválra jár, ha teheti minden héten bulizik, egyetem mellett csak havonta.

ehhez iszik, drogozik mértékkel

mindkettőjük a csoportomba jár az egyetemen és jól tanulnak egyébként

2018. aug. 17. 18:12
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Egyikkel sem. Én vallásos vagyok, de a szektások másról sem tudnak beszélni, csak vallásról. Ez nem normális. A másik meg drogos. Ez kizáró ok. Ez van.
2018. aug. 17. 18:13
 2/12 A kérdező kommentje:
1-es! Ha muszáj lenne választani, akkor melyiket választanád?
2018. aug. 17. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Őszintén. Egyikkel sem.

Ha muszáj, akkor az első. Úgysem fog megtéríteni :D

A drog nálam abszolút kizáró a másodiknál, és azt sem szeretem, ha valaki mindig bulizik, fesztiválozik.

2018. aug. 17. 18:20
 4/12 anonim ***** válasza:

A vallási fanatikusokat nem tudom elviselni. A hit mindenkinek a magánügye, de az olyanok, mint az első, mindenképpen megpróbálják rád kényszeríteni az övékét.

Szóval, kisebb rossz alapon a 2.-kal, feltéve, hogy elég erős egyéniség vagyok ahhoz, hogy ne legyek mellette alkoholista, és drogfüggő, csupán azért, hogy barátkozzon velem. Ha ez nincs meg bennem, akkor inkább egyikkel sem, mert nincs olyan, hogy kötelező barátkozni.

2018. aug. 17. 18:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Másodikkal
2018. aug. 17. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha muszáj a másodikkal. Ateista vagyok és nem hiszem, hogy el tudnám viselni, ha elkezdene nekem az első a vallásról beszélni...

De amúgy egyikkel se barátkoznék.

2018. aug. 17. 18:27
 7/12 anonim válasza:
63%
Ha muszály az elsővel, mert a drogosokat rühellem.
2018. aug. 17. 18:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Az elsővel, szóba kerül a vallás, nagy ügy, én is hívő vagyok, (azért nem annyira hogy templomba járok de hiszek a halálon túlban) engem nem kell megtérítenie szóval nem is menne az agyamra az hogy ő mélyen hívő, szerintem jól kijönnék vele :D

Az ivás drogozás bulizás nem az én világom.

2018. aug. 17. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
Meghalni muszáj, de ilyen felhozatalból választani már ne is haragudjál, egyiket sem.
2018. aug. 17. 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:

2. A füvet pl nem tartom drognak, pedig én nem használom. Ha más dolgokat fogyaszt az ő baja, amíg nincs offrottyon nem zavar.

A szektásokat viszont rühellem, az olyan jellegű emberekkel kedves vagyok, de minimalizálom a kapcsolatot. Semmi kedvem olyat hallgatni ami nem érdekel.

2018. aug. 17. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!