Melyikőjükkel barátkoznátok inkább? Ha muszáj lenne választani
1) nagyon vallásos, rendszeresen jár templomba, kisebb összejövetelekre, Felház, “térítő” munkát végez. Központi téma nála a vallás. Szinte mindig szóba hozza
2) szeret bulizni. nyáron több fesztiválra jár, ha teheti minden héten bulizik, egyetem mellett csak havonta.
ehhez iszik, drogozik mértékkel
mindkettőjük a csoportomba jár az egyetemen és jól tanulnak egyébként
Őszintén. Egyikkel sem.
Ha muszáj, akkor az első. Úgysem fog megtéríteni :D
A drog nálam abszolút kizáró a másodiknál, és azt sem szeretem, ha valaki mindig bulizik, fesztiválozik.
A vallási fanatikusokat nem tudom elviselni. A hit mindenkinek a magánügye, de az olyanok, mint az első, mindenképpen megpróbálják rád kényszeríteni az övékét.
Szóval, kisebb rossz alapon a 2.-kal, feltéve, hogy elég erős egyéniség vagyok ahhoz, hogy ne legyek mellette alkoholista, és drogfüggő, csupán azért, hogy barátkozzon velem. Ha ez nincs meg bennem, akkor inkább egyikkel sem, mert nincs olyan, hogy kötelező barátkozni.
Ha muszáj a másodikkal. Ateista vagyok és nem hiszem, hogy el tudnám viselni, ha elkezdene nekem az első a vallásról beszélni...
De amúgy egyikkel se barátkoznék.
Az elsővel, szóba kerül a vallás, nagy ügy, én is hívő vagyok, (azért nem annyira hogy templomba járok de hiszek a halálon túlban) engem nem kell megtérítenie szóval nem is menne az agyamra az hogy ő mélyen hívő, szerintem jól kijönnék vele :D
Az ivás drogozás bulizás nem az én világom.
2. A füvet pl nem tartom drognak, pedig én nem használom. Ha más dolgokat fogyaszt az ő baja, amíg nincs offrottyon nem zavar.
A szektásokat viszont rühellem, az olyan jellegű emberekkel kedves vagyok, de minimalizálom a kapcsolatot. Semmi kedvem olyat hallgatni ami nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!