Ti barátkoznátok ázsiai vagy afrikai emberekel?
Figyelt kérdés
#EMBEREK?
2018. júl. 5. 18:10
2/21 anonim válasza:
Miért ne?
Sok értelmes ember van köztük, és sokan értelmesebbek, mint az elsö válaszoló, aki ugyan nem ismer egyetlen afrikait sem személyesen, de már elítéli öket!
3/21 anonim válasza:
Igen.
Az arabot és a törököt inkább kerülőm,nő lévén😀
4/21 anonim válasza:
Ázsiaival igen, ha nem kutyaevő kínai. Színesbőrűvel igen, de konkrétan afrikaival nem. De velük még az európai feketék sem akarnak barátkozni.
5/21 anonim válasza:
Úgymond bárkivel barátkoznék. Ha rendes vagy velem, én is az leszek veled.
Ennyi.
6/21 anonim válasza:
már a kérdés feltevése is szégyen..a legtöbb válasz meg mégjobban. Tökéletes példéja annak, hogy az emberek többsége nem viselkedés, vagy tulajdonoságok miatt alkot véleményt egy emberről, hanem származás, bőrszín alapján. Szóval ebben a világban elég hogy valaki afrikai, vagy ázsiai legyen hogy ne barátkozzatok vele. Ez szégyen, hulladék emberiségre utal.
7/21 anonim válasza:
Az egyetemen anno sok afrikaival találkoztam. Nagyon zárkózottak, a saját fajtájukon kívül nem érintkeznek senkivel, nem hogy barátkoznának. Egy átlag európainál egy nagyságrenddel rasszistábbak kedves hatos.
9/21 anonim válasza:
6-os: és mi van azzal aki nem rasszista? én rasszista vagyok? kedvelem a ferdeszeműeket de a négereket meg az arabokat nem. és bocs, de nem is fogom soha, főleg az arabokat.
10/21 anonim válasza:
A hatos ugyan nem tudja, hogy ki miért nem barátkozna fent említettekkel, de elítéli őket. Ezt minek nevezzük, kedves hatos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!