Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez normális IQ szint? Lehetség...

Ez normális IQ szint? Lehetséges, hogy butulok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Már körülbelül fél éve néztem egy IQ tesztet, akkor 128 volt aztán pedig éreztem, hogy mintha butulnék, ez alatt azt értem, hogy meg kell néznem olyan szavaknak a helyesírását amit régebben tudtam...volt amikor azt írtam, hogy ojan...persze rájöttem, hogy hülyeség így de így is megfordult a fejemben, hogy így kell írni....Meg persze néha nem jutnak eszembe tök alap szavak és régen csak úgy hadartam a mondatokat most már pedig erősen el kell gondolkoznom rajta, hogy jól fogalmaztam-e meg magamban...És az alap matek műveleteket sem tudom olyan gyorsan össze adni mint régen, akkor már szinte rávágtam a helyes megoldást...A mostani IQ-m 106-107 Három helyen végeztem IQ tesztet ott kettő helyen 106 lett és egy helyen 107...Ez még azért jónak számít?Hogyan lehet megállítani a "butulásomat"?

#Butulok
2018. aug. 15. 13:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És milyenen lett 128?
2018. aug. 15. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, főleg ha szellemi munkát végzel.
2018. aug. 15. 14:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem az IQ teszt mutatja a valódi intelligenciát, hanem a való életben mutatott problémamegoldó képesség, amikor váratlan helyzetekben, rövid idő alatt kell jó megoldást hozni az adott problémára.
2018. aug. 15. 15:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi életemben rengeteg IQ-tesztet töltöttem ki, az eredmények 100 és 145 között váltakoztak. Nyilván nagyon sokat számít, hogy egy hivatalos tesztet töltesz ki vagy egy netes összetákolt izét, szövegeset vagy ábrásat, hagyományosat vagy adaptívat, a saját anyanyelveden vagy nem, fáradt vagy-e, zavaróak-e a körülmények stb.

A helyesírás nem függ össze az IQ-val, simán lehet rosszabb az eredményed, ha fáradt vagy. Pihenés után, nyugodt körülmények között végezd el a Mensa online tesztjét ( [link] az adja szerintem a legpontosabb eredményt a neten találhatók közül és ne aggódj, az IQ nem minden és a 100 közeli érték átlagosat jelent, nem butát.

2018. aug. 15. 15:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Megfogom csinálni a másik IQ tesztet is! :)
2018. aug. 15. 16:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Arra ár nem emlékszem milyenen lett a 128 :C
2018. aug. 15. 16:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok, most 94 lett mégegszeri elvégzés után ezen a teszten.Azt hiszem kezdek aggódnikeresek egy orvost...remélem nincsen nagy baj!
2018. nov. 30. 17:00
 18/18 A kérdező kommentje:
aggódni keresek
2018. nov. 30. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!