Ez normális IQ szint? Lehetséges, hogy butulok?
A helyesírásnak semmi köze az IQ-hoz... A szelektív memóriának sem. A mateknak sem, én matek tagozatos voltam és az IQ-m 155 fölötti (pontosabban nem adta meg a teszt), de egy számjegyű számok összeadását is képes voltam elrontani matekdogában, erre az osztály legjobbjai hajlamosak voltak. Logikában voltam jó. Az IQ velünk született, nem a lexikális tudást vagy gyakorlottságot jelenti (persze egész ifjan még nem tudnánk válaszolni a kérdésekre s nem tudunk olyan logikusan gondolkodni, de attól még nem egy dinamikusan változtatható tulajdonság ez).
A tesztbeli romlás nem jó jel, de nem tudom, mennyire megbízhatóak voltak azok a tesztek, illetve milyen állapotban voltál te. Fáradtan én is tuti rosszabb eredményt érnék el.
Lehet, hogy butulsz, de ennyiből még nem lehet tudni.
agyrákra jellemző ilyesmi, de reméljük nem
amúgy 106 még átlag fölötti
az IQ teszteken fáradtságtól/stresztől vagy bármilyen problémától függően nem tudod mindig a maximumot nyújtani
Egy adott ember IQ szintje ekkora mértékben nem változhat. Itt tesztmegbízhatósági hiba lehet. Milyen teszteket csináltál?
Egy kis feledékenységből nem kell ügyet csinálni, a korral nyilván csökken a teljesítőképesség. De recept nélküli Bilobil tablettával próbálkozhatsz az agyi vérellátás javítására.
[link] Ezen csináltam kettőször egyszer 106 lett másodszor 107
Majd egy másik teszten szintén 106 lett :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!