Kölcsönadtam pénzt egy ismerősömnek és 1 hete nem adta meg. Hogyan hozzam fel neki a témát?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm - akivel egyébként már nem nagyon tartjuk a kapcsolatot - kölcsönkért tőlem 25 ezret, mert elmondása szerint nem fizették ki rendesen a munkahelyén. Azt ígérte 1-2 napon belül megadja, mert addigra lesz fizuja. Azóta eltelt 1 hét és nem hallottam felőle, a pénzt nem küldte. Hogyan jelezzem neki, hogy ideje lenne visszaadni, mert nekem is szükségem van rá?2018. aug. 15. 13:14
11/14 anonim válasza:
Adj hálát az égieknek, hogy csak ennyivel húztak le. Én a jószívűségem és a naívságom miatt akkora összeget buktam, hogy majdnem az utcára kerültem. Tanuld meg: pénzt soha ne adj kölcsön, soha, csak jótékony célra adakozz, ha meggyőződsz róla, hogy jó helyre megy.
12/14 A kérdező kommentje:
4 napja írt egy üzenetet, hogy elutalta a pénzt, jelezzem ha megkaptam. A számlámra azóta sem érkezett meg az összeg, szóval kénytelen leszek elengedni, legalább megtudtam milyen ember...
2018. aug. 28. 15:52
13/14 anonim válasza:
Próbál lebeszélni, hogy be tudj dőlni...
14/14 anonim válasza:
Keresd meg személyesen, ha pedig erősebb, mint Te, kis erődemonstráció ERŐSZAK NÉLKÜL jól jön! ;) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!