Kölcsönadtam pénzt egy ismerősömnek és 1 hete nem adta meg. Hogyan hozzam fel neki a témát?
Nekem 21 éve nem adták meg ugyan ilyen pénzösszeget, és akkor most ez miatt verjem magam?:D Ha neki szüksége van rá, ám legyen, nem fogok a Dunának menni ez miatt,( sem hisztériázni, sem cirkuszolni sem) semmi miatt:)
Több is veszett Mohácsnál.
3 Húsz éve, ez egy fél havi fizu volt, és nem csináltam ügyet belőle. Ma meg 1 nagyobb bevásárlás.
Légy nagyvonalú.. az mindig kifizetődik hosszútávon.
2-es sokalnál nem elhanyagolható összeg 25e ft sem. Mondjuk akkor meg miért adott kölcsön, főleg, ha esküvőre is kell? Ráadásul egy olyannak aki csak ismerős és nem is nagyon vannak kapcsolatban?
Aki kölcsön kér, megigéri, h pár napon belül visszaadja, aztán meg sumákol, fel sem hív, hogy bocsi kell még pár nap mire lesz pénzem, akkor elég egyértelmű, hogy arra már keresztet lehet vetni.
Egyszer rákérdeznék, aztán ha halaszt vagy kibúvót keres az illető, többet nem, ez bizony tanulópénz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!