Mennyire zavar titeket ha valakinek "szetallnak" a fogai?
Figyelt kérdés
Ez titeket mennyire zavarna ismerkedés teren? Akar csak barátkozás vagy valami komolyabb dolog
Titeket ez meggatol abban hogy valakivel ismerkedjetek? Befolyásolja a velemenyeteket valakiről? Csak ugy hogy viszonyultok ehhez a dologhoz?
2018. aug. 13. 19:56
1/5 anonim válasza:
Van akinek jól áll. Szerintem különleges, semennyire ne szégyelld ha az van neked! Egyedi
2/5 anonim válasza:
Alul egyik elülső fogam eggyel beljebb van. Engem zavar, de családom 20 év után vette észre mikor megmutattam nekik.
3/5 anonim válasza:
Nekem is szetallnak a fogaim, mivel fogszabályozas alatt vagyok.
Elotte nem alltak szet.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat~
Also masodik 😂😂 ez jooo, bátyámnak is valami problémája van az also fogsoraval es csak evek utan vettem eszre haha
Es mi van a resekkel?
2018. aug. 13. 20:34
5/5 anonim válasza:
Nem igazán érdekelnek mások fogai :D Mármint okés, ha beszél hozzám, nyilván előbb-utóbb észreveszem, hogy nem tökéletes a fogsora, de nem változik ettől a véleményem róla. Sőt, van, akinek még jól is áll a "csálé" fogsor :D Meg modellek, színésznők is vannak, akiknek hatalmas rés van a nyuszifogaik között és ez lényegében a szexepiljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!