Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tapasztalatokat szeretnék...

Tapasztalatokat szeretnék hallani. Hogyan viselkedik egy középiskolai pedofil tanár (nő)? Diákok ti mennyire viselitek el az ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

Milyen célzásokat,konkrétumokat tesz?

Priviben is írhattok.

2018. aug. 13. 15:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Erdekes,mert engem is tiltott.Kesobb osszefutottam ele es nem koszontem,neztem ra h mit akar,mi van.

Nalad meg mik voltak?

Pl.nalam teljesen elzarkozott a beszelgetestol,ami nem parkapcs.ról meg ilyenről lett volna szo hanem ami engem érintett es o tudott rola

2019. jan. 13. 17:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Ram csak vigyorog ha meglat

Semmi uj

En is vigyorgok xd nm tudom miert

Egyepkent elmeselheted privibe mi tortent es akkor lehet tobb tanacsot tudok adni

Mert igy nagyon nehez

2019. jan. 13. 18:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Alapvető dolog, hogy nincs tisztázva,hogy mi a pedofília kritériuma... Mosolygós egy tanár? Hazafelé egy busszal mentek és megkérdezte hogy vagy? Boldog születésnapot kíván, amikor meglátja az e naplóban hogy aznap kiknek van szülinapja? Nálunk ugyanis benne van. Jó lenne,ha előbb tisztázná mindenki, hogy mitől pedo egy tanár, mert az utóbbi időben elszaporodtak az erről szóló fecsegések, miközben az az érzésem, hogy a valódi problémák rejtve maradnak, a problémás emberekkel együtt. Dolgoztam ilyen tanárral. Senki sem gondolta róla, elképesztő hogy mennyire intelligensen rejtette el igazi énjét.
2019. febr. 6. 15:18
 14/16 anonim válasza:
100%
Ja ez így van, ettől függetlenül én alapvetően nyitott személyiség vagyok és van olyan tanár FB ismerősöm akivel időnként ilyen művészeti dolgokról írunk egymásnak és küldök neki festmények grafikák képeit és ő is elküldte a kedvencét. És néha megkérdezte hogy vagyok milyen a suli de semmi tolakodó, ennyi abszolút belefér egy nagyon intelligens pasi és családos és soha nem terelte másra a témát és nem próbált burkoltan se semmit. 16/L
2019. febr. 6. 18:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Így van, na meg az a tapasztalatom tanárként, hogy egy sereg embernek az a baja, hogy nem elég barátságosak, felszabadultak a pedagógusok, mindegyik kiégett és unalmas, másik fele meg ha valaki rájuk mosolygott, akkor sikit hogy pedofil... Főleg a félművelt, bulváron nevelkedett népesség sipákol, akiknek a tanárról, edzőről, nevelőről, egyáltalán, bármilyen, gyerekekkel foglalkozó emberről eleve az ugrik be, hogy pedofil. Nagy bajok vannak, nem kicsik.
2019. febr. 8. 07:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Olyanokat irt egy tanarno nekem a szuletesnapi koszontomben,hogy remeli hogy erettebb leszek evekkel kesobb pontokkal a mondat vegen es ez nemkem eleg ijeszto volt,es sztem mas is felne a helyemben.A fiukkal maskepp viselkedik mint a lanyokkal,veluk kicsit kacer,rajuk tobbet mosolyog.
2019. márc. 29. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!