Ki várja még rajtam kívül, hogy vége legyen a nyári szünetnek? (Nem diák, vagy tanárként)
Bicskanyitogató a kérdés tudom, nem is akarok provokálni senkit, mert tisztelet a kivételnek, DE:
Személy szerint alig várom, hogy a sok slepp visszamenjen az iskolába és ne kapjon kimenőt hétköznap.
Unom már a lézengő tiniket, akik hajnalban az utcán matarészegen ordibálnak, hogy reggelente a parkban a kuka felborítva, az utca összehányva.
Hogy napi szinten kelek hajnalban szerelmi drámára.
Nyilván csak az tudja miről beszélek, aki nagyvárosban lakik.
De muszáj, hogy erről szóljon a nyár?
Ha már katonaságot megszüntettek, akkor menjenek is vissza tanulni rájuk fér 1kis magatartas javitó életforma,bár a suli keves már erre!Szörnyetegek!
Mondjuk akit piszkalnak a suliban annak ez rémálom hogy újra szeptember!No comment
Én:D Mondjuk hála Istennek nekünk nem ilyen a környékünk mint ahol te laksz.Itt csendes minden, és mindenki.
Na meg 21 év alatt egyik gyerekem sem volt mattrészeg és hála Istennek, sosem kellett éjszaka innen-onnan összeszedni, mert egyik sem egy bulizós, részeges kölök.
Nem csak nagyvárosban...
Anyámék vidéken laknak (egész kicsi város), szombat éjjel (nyitott ablak, nincs klíma) alig tudtam aludni, mert valaki idióta tinilányok meg férfiak visongtak össze vissza, éjfél után). Ellenben nálam, Budapest, 9. emelet, klíma bekapcsol, ablak becsuk és szinte síri csend...
Szerintem egyszerűen csak el kelleen költöznöd arról a szakadt környékről.
Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!