" szerintetek ki a leghitelesebb, magyar Repper? Pl Rhino, Escobar, Mr busta, Essem, Fura csé, Meg ienek?
Figyelt kérdés
A válaszókat elöre is köszönöm!2018. aug. 10. 13:01
2/7 anonim válasza:
Leghitelesebb=tartja az imázsát, és ha szegénységről ír, akkor nem veri a kaszát egy több millás autóban.
Azt mondom Funktasztikus.
3/7 anonim válasza:
Funktasztikus, Essemm, Deniz. Escobar is nagyon jó, de nem tudom miért lenne hiteles.
4/7 anonim válasza:
Szerintem olyan nincs, hogy "leghitelesebb". Hiteles van és nem hiteles. Ő egy hiteles repper:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszókat,Mr bústáról Mi a véleményetek Az elött tetszet,beszélt harcókról igy lessz ugy lessz,ha peddig kihivtak boxolni be@@art a paja G-t,birtam a legjobban köszönöm a válaszókat Űdv!
2018. aug. 10. 22:57
6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy fógalmam sincs,miért beszél harcókról ha nem mer búnyózni,
2018. aug. 10. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!