Leonardo DiCaprio vélemény?
Én mostanság hatalmas fanja lettem, szóval gondoltam, megkérdezlek titeket is :D a szempotok, amikre kíváncsi lennék:
-tehetség
-személyiség
-külső
Plusz ha aranyosak vagytok írjatok oda kérlek egy értékelést is❤️(10/?)
Vélemény és pontozás a fent leírt három dologra, és egy összértékelés a végén. Ha nincs kedvetek ennyit sz@rakodni a kedvemért, csak mondjátok el a véleményeteket :) előre is köszönöm szépen
Tehetség : 10/10
Személyiség: Ahhoz vele kellene lenni, együtt lélegezni vele, hogy erre választ tudjak adni.
Külső: Nem volt soha az esetem.
Én nem pontoznék, csak elmondom a véleményt
Szerintem nagyon jó színész bár nem minden filmben tudom értékelni az alakítását. Valamint jó embernek is tartom alapvetően.
Külseje kicsit tenyérbemászó szerintem de ettől is olyan hites néhány alalítása😁
Külső: fiatalon bejött (nálam csak 6 évvel idősebb, vagyis nagyjából akkor volt ő az aktuális tinikedvenc, amikor én voltam tini). Idősebben már nem tetszik annyira, de az ízlésem is változott.
Tehetség: 100%, főleg akkor tűnt fel, amikor már idősebb lett ő is, én is, és egyrészt már kevésbé találtam vonzónak, másrészt nem csak a külsejét néztem a filmekben.
Személyiség: ehhez személyesen kellene ismerni.
Kedvencem tőle A nagy Gatsby.
Köszönöm az eddigi véleményeket, mindenkinek ment a zöld kéz! :) Jöhetnek még nyugodtan.
Ui.: Épp most nézem az egy kosaras naplóját :D (aki nem tudná: 95-ös film, a főszereplő Leo)
Maga mint sztár egyáltalán nem szimpatikus, de szerintem nagyon jó színész, a legtöbb filmjében jól alakít.
A kedvencem A nagy Gatsby.
Tinikorom egyik kedvence.
Tehetsége 10\10
Külsőre nem az esetem, viszont a nevetése 10\10. 😊
Személyiségre nehéz bármit is írni, mert nem ismerjük. De ami nem szimpi az, hogy cigizik valamint 20 évvel fiatalabb lányokkal kavar.
Tehetség: kiváló (már jóval azelőtt is az volt, mielőtt Oscart kapott volna). Különösen a felkapaszkodott újgazdagok szerepeiben brillírozik, lásd: A nagy Gatsby, A Wall Street Farkasa, Kapj el, ha tudsz.
Személyiség: váltogatja a nőit, úgy tűnik, de állítólag akivel épp jár, azzal nagyon gáláns. Elkötelezett környezetvédő, nekem ez is szimpatikus:
Külső: már eléggé elhízott, de nekem nagy szerelmem volt gimiben, még vékonyan, a kis nyálas pofija ellenére. Karizmája az van, lehengerlő a stílusa. Járni nem járnék vele, mert nem egy kitartó típusnak tűnik.
10 / 10
Kamaszként is már vagány volt:
Jó színész, sose gondoltam volna, hogy a Titanik nyalas szerepe után még lesz belőle valaki, volt is nagy kihagyása, de aztán eszméletlenül felszívta magát. Azért egy Tégla meg Wall Street farkasa elég különböző, mégis mind a kettőben zseniálisat alakít.
Sokat lobbizik a természetvédelem mellett, mégse tesz ő maga érte túl sokat. Magánrepülő, stb. Nekem ez kissé visszás. De legalább nem falja a nőket, nem az ötödik feleségét fogyasztja. Szerintem meleg is, de mind1.
Nem egy szépfiú. Fiatalon még az volt, most már nem az, ez a nagy szerencséje, mert ezért kapott jó szerepeket és tette oda magát. Az átlag vagy csúnyácska színészek többet dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!