Mennyire ismert Leonardo DiCaprio?
Figyelt kérdés
mennyire ismert/híres Leonardo DiCaprio ?2018. márc. 10. 15:40
2/10 anonim válasza:
Feltehetőleg a leghíresebb elő színész a világon
3/10 A kérdező kommentje:
és például Tom Hanks és Johnny Depp hez képest ?
csak kiváncsiságból kérdezem
2018. márc. 10. 16:03
4/10 anonim válasza:
Annyira ismert mint akit felsoroltál. Arról már lehetne vitatkozni, ki a jobb színész, ki a népszerűbb. Bár a felsoroltak közül Leo viszi a prímet favoritásban.
5/10 anonim válasza:
Hollywoodban mindenki hallott már róla. Magyarországon sokan nem. Timbuktuban, vagy Mongóliában pedig senki nem tudja, hogy ki ő.
6/10 anonim válasza:
Ez azért nem teljesen igaz... Magyarországon is jelenleg ő a legismertebb/legfelkapottabb színész.
7/10 anonim válasza:
Dicaprio?
Szerintem mindenki ismeri a nevét.
Amerikában olyan mint kb. Spielberg vagy George Lucas.
Vagy De niro vagy Stallone.
8/10 anonim válasza:
Nekem eddig nem volt kérdés, hogy ő az egyik leghíresebb színész. Az én környezetemben mindenki ismeri, még aki nem látta a filmeit az is tudja hogy ki.
9/10 anonim válasza:
"És például Tom Hanks és Johnny Depp hez képest ?"
Igen...pont annyira híres,mint ők. Hogy ki a kedveltebb? Egy szinten vannak mind a hárman itt is.
10/10 anonim válasza:
A leghíresebbek közt van, pont annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!