Valakinek van tapasztalata, milyen pszichológus Steinberg Johanna?
Figyelt kérdés
2018. aug. 9. 12:30
1/1 ZaharaLarka válasza:
Szia! Rajta kívül csak egyetlen pszichológusnál jártam életemben, így nincs sok összehasonlítási alapom, de én jónak találtam. Kissé nehezen nyíltunk meg egymás felé, de néhány alkalom után egymásra hangolódtunk, s találtunk is megoldást a problémámra. Szóval, ha olyan pszichológust keresel, aki a nyakadba ugrik, akkor nem ő a te embered, de ha korrekt, "betegközpontú" pszichológust keresel és nem bánod, hogy az első pár alkalom nem annyira önfeledt, akkor tégy vele egy próbát! Én csak ajánlani tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!