Mégis hogyan tudna egy pszichológus segíteni rajtam?
Nagyon magányos vagyok, ami miatt szerintem depressziós is lettem. Próbáltam már barátnőt találni, ismerkedni; de a sok csalódás/visszautasítás csak fájdalmat és még több szomorúságot hozott az életembe. Szerintem sem külsőleg sem belsőleg nem vagyok alkalmas párkapcsolatra. Külsőleg eléggé ronda vagyok szerintem, belsőleg pesig nagyon rosszak a szociális képességeim.
Mondták már, hogy egy pszichológushoz kellene elmennem, de az hogyan tudna segíteni?
Iránymutatást ad.
Önfejlesztést kiegészíteni jó szerintem.
Tehát ha rosszak a szociális készségeid, akkor akár könyvből cikkekből el kéne kezdened tanulni, magadtól, aztán gyakorlatba átvinni a dolgokat.
Pszichológus pedig segít feltérképezni, hogy most hol vagy, hogyan juthatnál el oda, amire szükséged van, célmeghatározásban. Nameg kibeszélni a dolgokat valaki hozzáértőnek, sem egy rossz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!