Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen lett a rajzom?

Milyen lett a rajzom?

Figyelt kérdés

Az előtérben lévő símaszkos karakter súlyos szociális zavarban szenved.Ezért is hord maszkot,hogy ne láthassák az emberek az arcát.-Igazából magamról mintáztam.-

A háttérben a női karakter egy vámpírlány,akibe a maszkos karakter szerlmes.-Őt a szerelmemről mintáztam.-

A férfi vállán egy vérző seb,a lány pedig véres szájjal,elégedetten vigyorog.Gondolom érthető mi történt

[link]

Elég gyenge a rajzolási képességem

2018. aug. 8. 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hoppá! Eltévesztettem, 4-es voltam. Csak mivel megszólítottál, gondoltam, válaszolok. :)

Az zavart meg, hogy 2-es voltál rajzból.

2018. aug. 8. 18:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Gábor/Gergő??Egyik sem vagyok
2018. aug. 8. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Tényleg nem Gergelynek hívnak, és nem vagy 34f?

Komolyan összehozlak vele akkor, mert full ilyen ő is 😃

2018. aug. 9. 00:51
 14/17 A kérdező kommentje:

Miért,milyen ő?

20/F vagyok

2018. aug. 9. 02:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Ja,hogy 20 vagy?! Azt hittem még kicsi vagy,és mondnaám hogy gyakorolj és fejlődhetsz.

De így elég gyenge. De persze javítható,tanulható. Tudom,mert ezzel foglalkozom. Csak figyelj oda jobban,több türelem kell hozzá. Az ötleteid érdekesek,ez már jó kiinduló pont :)

2018. aug. 9. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Ő rendőr (szeretne lenni), és van egy ugyanilyen hárpia hátbatámadós exe
2018. aug. 9. 18:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Én is rendőr akarok lenni :P
2018. aug. 9. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!