Milyen lett a rajzom?
Az előtérben lévő símaszkos karakter súlyos szociális zavarban szenved.Ezért is hord maszkot,hogy ne láthassák az emberek az arcát.-Igazából magamról mintáztam.-
A háttérben a női karakter egy vámpírlány,akibe a maszkos karakter szerlmes.-Őt a szerelmemről mintáztam.-
A férfi vállán egy vérző seb,a lány pedig véres szájjal,elégedetten vigyorog.Gondolom érthető mi történt
Elég gyenge a rajzolási képességem
Inkább írj, mint rajzolj! Még kíváncsivá is tett, milyen lehet maga a rajz, amit leírtál. Hát mit ne mondjak? Mintha egy óvodás rajzolta volna.
:)
Ez rosszul esik
Mindig 2-es voltam rajzból
Kreatív. :D
Ha ilyen ötleteid vannak rajzolj minél többet, és hamarosan a kivitelezésből is javulni fogsz...
Ne bántsátok már, hiszen még gyerek. A legtöbben felnőttként se tudnak ennél jobban rajzolni. :D
Gyakorolj csak sokat, kedves kérdező, lesz ez még profibb is!
2-es vagyok. Ezen most mi esett rosszul? Azt írtam, hogy a sztori jó, ha kreatívoskodni akarsz, inkább írj történeteket, mert az nem rossz.
A rajzod tényleg óvodás-szintű. Te kérdezted, én meg válaszoltam. Erre kapok tőled egy nagy nullát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!