Szétunom az agyam, csak fekszek egész nap, nincs senki, akivel bármit is csinálhatnék. Annyi hogy 10kor felkelek egy fél órára. Mivel kössem le magam? Adjatok valami ötletet! Jo hogy már csak 2 hét a szabadságból végre.
gyk-zz
játsszál a gépen
olvass
tévézz
írj regényt
fess
origamizz
írd meg a karácsonyi lapokat :)
rendezz át egy fiókot
kezdd el végre a szakdolgozatodat
fejezd be végre azt a valamit, amit már olyan régen be akartál fejezni, csak sose volt rá időd, most viszont szabi van
kezdj bele abba a valamibe, amit mindig amiatt halasztgattál, hogy nem volt rá elég időd, most viszont szabi van
olvaszd le a hűtőt
attól vagy ilyen, hogy túl meleg van, ezért nem érdemes olyanba fogni, amitől csak leizzad az ember
Speciel én nyelvet tanulok, előre tanulok az egyetemre, heti 20 órában dolgozom, háztartást rendbentartom és ha marad még időm, könyvet olvasok (most épp egy 8 kötetes sorozat 2. részének végét). Minden nap egy órát edzek, plusz meditálni is elkezdtem.
Ha nem vagy "szabadságon", akkor mit szoktál csinálni?
Miért van szükséged ahhoz partnerre, hogy értelmesen töltsd az időd, az életed?
Járd körbe a várost biciklivel, vidd az összes utcán lévő kutyát chipet olvasni, vagy legalább itasd meg őket.
Én egész nap ezt csinálom, meg 4 óránként etetek kicsiket cumisüvegből. Nem unatkoztam egész nyáron.
7
De. Egy erdőben NINCS hőségriadó ... Az csak a fészbúkodon meg a város közepén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!