Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tudni Momo-ról?...

Mit lehet tudni Momo-ról? Beszélt már vele valaki?

Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 13:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Láttam momo-nál ijesztőbbet is. Rákerestem Facebook-on vagy 100 momot kiadott. 3 osztálytársamat be is jelölte és angol üzenetek küld nekik pl 4 óra múlva ott leszek meg ilyenek.

Ilyennel bárki tud szórakozni nem olyan nehéz keresek interneten egy ijesztő képet csinálok egy profilt és üzeneteket írok (de ilyet is csak elmebetegek csinálnak)

Momo elvileg egy japán szobrász műve és ki is van állítva egy múzeumban.

2018. aug. 8. 15:23
 12/19 A kérdező kommentje:

De ha olyam veszélyes,a rendőrség miért mem nyomozza le ezt a telefonszámot?

Nem tudnák lenyomozni és akkor kiderülne ki ez?

2018. aug. 8. 15:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Akiről én beszéltem az tegnap lebuktatta magát csinált élő adást ahol sötét volt a kép és öklendezett de egyszer láttam a fejét egy pali volt.

Én annyit csináltam h letiltottam aztán lehet h facebook-on jelentem

2018. aug. 8. 18:35
 14/19 A kérdező kommentje:
De az igazi az csaj?Nagy gáz lenne ha kiderülne hogy férfi..
2018. aug. 8. 21:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Momo egy szobor nem egy ember csak egy ember csinál profilokat momo képével és ezzel ijesztgeti szerencsétlen gyerekeket.

Szerintem már nem lehet tudni hogy ki kezdte ezt el annyi iyen profil van.

2018. aug. 9. 16:49
 16/19 A kérdező kommentje:
De csaj lehet aki csinálja ezt?
2018. aug. 9. 17:03
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

Felesz vagy merszeztünk,és rá kellet írjak. Visszaírt, és küldte hogy megől, fura képeket kaptam tölle,fenyegetett, hangokat küldött, majd meguntam vissza írtam hogy te öt éve vagy halott? Szuper én már tíz éve és ha nem akarod hogy a sírod mellet áljak akkor ne zaklass.

Aztán küldött egy fotót egy agyonvert nőröl, én meg visszaírtam. Belölled is mindjárt ez lesz. Aztán töröltem a fenébe Utánna rámirt messengeren,ott is töröltem. Ennyi volt.

2018. aug. 10. 23:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdés merült fel bennem: más országokból is jelentették, hohy írogat gyerekeknek. Ha ma Magyarországon ráír 10 gyerekre, Mexikóban 20 gyerekre, Japánban 25 gyerekre, hogy csináljanak meg ezt-azt, különben aznap este ott fog állni az ágyuk mellett, ez a Momocska hogy kivitelezi, hogy egyszerre mindegyikőjüknél ott legyen estére? Jó, tudom, van időeltolódás is, de akkor is. Már itt bukta a történet.
2018. aug. 11. 08:39
 19/19 anonim ***** válasza:

😲😯

Nem tudom igaz-e

De nagyon félek mert nem tudom az igazságot

De 2016 talking angéla,vajon átverés?

2017 kék bálna,a halál játék

2018 Momo

Vajon most mit találnak ki?

De én azért védnêm az életem

Csak azt nem értem hogy ő hogyan látja hogy én mindenkinek elküldtem akit kért???

2019. szept. 2. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!