Melyik a valaha elgondolt/kitalált legerősebb fegyver, ami a legnagyobb pusztítást tudta végezni?
Figyelt kérdés
Valótlan, fiktív példákat várok, csak gyerekes példáktól kíméljetek meg (pl. az a halott csillag, ilyen baromságra nem vagyok kíváncsi).
(Mielőtt kérdezné valaki, azért írtam a kérdést ebbe a kategóriába, mert nem tudtam hova máshova kéne egy ilyen jellegű kérdést kiírni.)
2018. aug. 7. 19:29
21/21 A kérdező kommentje:
Nem jelentettem ki azt konkrétan, hogy azon a csillagon kívül bármi más válasz megfelelő, nyilván ugyanazon a szinten van báemilyen más kitalált példával. A Star Wars-ot pedig csupán a gyerekek szórakoztatásának tartom, amivel nincs semmi bajom, fantáziavilág nekik, jól elvannak vele. Nem jelentettem ki azt sem, hogy utálom. Nem is utaltam erre. Csupán arra, hogy egy db elemét, a halál csillagot (őszintén sajnálom, hogy nem emlékeztem pontosan a nevére) elég ostoba elgondolásnak tartom. És ezzel nem a film iránti "utálatomat" akartam kifejezni, csak egyszerűen ilyen banálisabb dolgokat nem jegyzek meg abszolút pontosan.
2018. aug. 8. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!