Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik a valaha elgondolt/kita...

Melyik a valaha elgondolt/kitalált legerősebb fegyver, ami a legnagyobb pusztítást tudta végezni?

Figyelt kérdés

Valótlan, fiktív példákat várok, csak gyerekes példáktól kíméljetek meg (pl. az a halott csillag, ilyen baromságra nem vagyok kíváncsi).

(Mielőtt kérdezné valaki, azért írtam a kérdést ebbe a kategóriába, mert nem tudtam hova máshova kéne egy ilyen jellegű kérdést kiírni.)

2018. aug. 7. 19:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A halott csillagról még sosem hallottam, de a neve elég gáz, és tuti, hogy a halálcsillag ripityára szedné.

A végtelen köveknél szerintem jelenleg nincs hatalmasabb pusztító erő.

Persze, Deadpool és Punisher is kinyírta az egész marvel univerzumot, de ők ebben a formában már nem voltak eszközök.

Ha nem ezekre a példákra gondolsz, akkor áruld el, hogy egy olyan fegyver ami csak képzeletben létezik, hogy tudott múlt időben pusztítást végezni?

A létező legerősebb fegyver egy szupernóva. Ha az ősrobbanás tekinthető fegyvernek, akkor pedig nyilván ez a legnagyobb. (Elpusztította a semmit.)

Ember által készített legnagyobb pusztításra képes fegyver nemes egyszerűséggel a hidrogénbomba.

2018. aug. 7. 20:38
 12/21 A kérdező kommentje:

Az igeidőnek ebből a szempontból nincs szerepe, a halott csillag pedig pont egyenlő azzal a halál csillaggal, arra gondoltam, az a femgömb vagy mi a lósz@r.

De értelmes válaszokat kaptam szerencsére, sikerült elkerülni a komolytalan példákat.

2018. aug. 7. 20:52
 13/21 anonim ***** válasza:

Szuper csillagromboló.

[link]

2018. aug. 7. 20:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Ez a csillagromboló is elég gyerekeknek való dolog....
2018. aug. 7. 20:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha szerinted a fantasy, illetve a science fiction műfajok gyerekeknek valók, akkor sok nagy író forog a sírjában.
2018. aug. 7. 21:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem az egész műfajokra értettem, ilyet egy szóval sem állítottam, csak konkrétan a csillagromboló-halálcsillag féle dolgokra, a Star Wars való inkább a kisebb korosztálynak.
2018. aug. 7. 21:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Attól függ mit értesz pusztítás alatt cár bomba(és ennek nagyobb változatai), vírus esetleg vegyi fegyverek, de akár minden olyan ami hatalmas pánikot válthat ki, gazdasági csapás. Fúziós bomba, fekete lyuk létrehozása sokan abban reménykednek, hogy a cern majd megajándékoz eggyel.
2018. aug. 7. 21:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg az általunk ismert világ, a tér, idő, fizika, anyagok, mind-mind egyetlen pillanatban keletkeztek, az univerzum megszületésekor, az ősrobbanáskor. Tehát a legpusztítóbb fegyver az lenne, ami visszacsinálná az egész folyamatot, és eltüntetné a világegyetemet, azaz megszűnne létezni a fizika és az idő, azaz nem létezne semmi sem.
2018. aug. 7. 22:02
 19/21 anonim ***** válasza:

Az Erő

Mármint egy erőérzékeny aki képes eggyévállni az Erővel

2018. aug. 7. 22:35
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb lett volna azt írnod hogy utálod a Star Warsot és ezt akarod propagálni olyan szánalmas módokon mint hogy 3x szándékosan rosszul írod a Halálcsillag nevét (és azt hiszed vicces), meg hogy külön kiemeled hogy azon kívül bármi jó. Nem egészen tudom mitől lenne teszem azt az Egy gyűrű vagy Voldemort nagyúr pálcája kisebb baromság mint egy bolygópusztító űrállomás, de hát neked fölösleges is lenne magyarázni. Napi troll kérdés kipipálva.
2018. aug. 7. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!