Melyik a valaha elgondolt/kitalált legerősebb fegyver, ami a legnagyobb pusztítást tudta végezni?
Valótlan, fiktív példákat várok, csak gyerekes példáktól kíméljetek meg (pl. az a halott csillag, ilyen baromságra nem vagyok kíváncsi).
(Mielőtt kérdezné valaki, azért írtam a kérdést ebbe a kategóriába, mert nem tudtam hova máshova kéne egy ilyen jellegű kérdést kiírni.)
A halott csillagról még sosem hallottam, de a neve elég gáz, és tuti, hogy a halálcsillag ripityára szedné.
A végtelen köveknél szerintem jelenleg nincs hatalmasabb pusztító erő.
Persze, Deadpool és Punisher is kinyírta az egész marvel univerzumot, de ők ebben a formában már nem voltak eszközök.
Ha nem ezekre a példákra gondolsz, akkor áruld el, hogy egy olyan fegyver ami csak képzeletben létezik, hogy tudott múlt időben pusztítást végezni?
A létező legerősebb fegyver egy szupernóva. Ha az ősrobbanás tekinthető fegyvernek, akkor pedig nyilván ez a legnagyobb. (Elpusztította a semmit.)
Ember által készített legnagyobb pusztításra képes fegyver nemes egyszerűséggel a hidrogénbomba.
Az igeidőnek ebből a szempontból nincs szerepe, a halott csillag pedig pont egyenlő azzal a halál csillaggal, arra gondoltam, az a femgömb vagy mi a lósz@r.
De értelmes válaszokat kaptam szerencsére, sikerült elkerülni a komolytalan példákat.
Az Erő
Mármint egy erőérzékeny aki képes eggyévállni az Erővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!