Szerintetek is így van? (többi lent)
Régebb óta tervezek felvarratni magamra kisebb motívumokat és erről kikértem a legjobb fiú barátom véleményét de ő egyenesen a szemembe mondta hogyha egy nőn tetoválás van az egyenesen undorító. Én egyáltalán nem gondolom így, sőt
... Szerintetek?
Neki ez a véleménye. Van, akinek nagyon bejön, van akinek csak szimplán tetszik, van akinek tökmindegy, nem zavarja, de nem is rajong érte, aztán vannak, akiknek nem jön be és van, akik teljesen undorodnak tőle. Persze lehet átmenet, lehet minőségi szemlélő...stb.
Azért mert nekem tetszik, vagy neked tetszik, másnak nem biztos, hogy fog.
Ez is olyan, mint a műköröm, a festet, vagy színes haj, a hosszú hajó pasik, a rövid hajú lányok, a sok ékszer, a lányosabb pasik, a pasisabb lányok,...és a többi.
Nem felelhetsz meg mindenkinek, így próbálj megfelelni magadnak ;)
Azok az emberek az undorítóak akik külsőség alapján merik használni ezt a jelzőt..
De ha egy ember véleménye miatt így elbizonytalanodsz,akkor ne is varrasd ki magad.
Én napi szinten pedig igen csak fiatal vagyok,kapok negatív megjegyzéseket emberektől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!