Szerintetek nagyon gáz egyedül lemenni a Balatonra egy hosszabb délutánra?
Barátaim dolgoznak,nyaralnak,mással szórakoznak.Néhány napja strandoltam barátnővel,nagyon kedvet kaptam,az idő tökéletes,lehetőségem is lenne elmenni.
18 éves lány vagyok,és elég rossz érzés belegondolni: beülni egyedül az autóba,40 perc az út,majd délután 2-től este 8-ig magányosan "nyaralni".
Legalább ennyire rossz érzés arra gondolni,hogy egész délután itthon szomorkodom.
Ti mennétek egyedül vagy sem?
Köszönöm,még van egy órám gondolkodni,de arra hajlok,hogy megyek,alszom egy jót a felfújhatós fotelemben,szépen barnulok és minden szuper lesz:)
3# Adsz címet? :D
Nekem 45-40perc az út s igen le szoktam menni :)
Mindig vannak valakik, akikhez tudok csatlakozni. Javasoltabb neked előbb megtenni a lépést, mivel a nyomi réteg (számomra unszimpatikus emberek) egyből nyomulnak. >0<
Én mindig a balaton lellei nagy csúzdától balra (É ra nézve bal) pár méterre a virág utcai partrészen. :)
Kihasználva az ingyen fuvart megyek minden hétvégén szinte. Meg megtetszett egy srác is, nem számítottam erre se.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!