Ezek alapján szerintetek hány éves ez az ember?
Figyelt kérdés
Egy multicégnél nagy technikai tudást igénylő, viszonylag magas pozícióban van, mellette egyetemre jár. Egyedül él, korábban élt külföldön is.2018. aug. 3. 11:09
3/9 A kérdező kommentje:
Hűha, ezek után már nem is akkora sértés, hogy egy kolléga 32-nek gondolt, úgy, hogy ezeket tudta rólam. 23 éves vagyok, picit kiakadtam. De ha ti arc nélkül 35-nél többet mondtok legalább, akkor nem is rossz az a 32.
2018. aug. 3. 11:35
4/9 anonim válasza:
35től felfelé kb bármennyi.
Se az egyetem, se a pártalálás nincs korhoz kötve.
De ha egy családi/baráti cég, ahol esetleg könnyebben feljut a ranglétrán, akkor lehet fiatalabb is.
5/9 anonim válasza:
30-at tippeltem volna, de már megmondtad a korod.
Egyébként gratulálok, hogy már 23 évesen magas pozícióban dolgozol és mellette tanulsz is!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Szíven ütött picit tegnap, főleg nőként, de ezek szerint egész jól tippelt a kolléga.
2018. aug. 3. 11:49
7/9 anonim válasza:
Kérdező , most te mond meg hány éves vagyok.
Multinál vagyok vezető beosztásban, nagyon nagy műszaki tudás kell és van, én nem járok egyetemre, korábban sokat jártam külföldre, élettársi kapocsban vagyok.
Na ezt fejtsd meg.!!!
8/9 anonim válasza:
Értem, sikeres vagy, örülök neked.
9/9 anonim válasza:
Értem annyira sikeres vagy, hogy ide jössz fel fényezni magad, hátha rád akad valami lány, mert a való életbe nehezen megy a csajozás, de értjük attól még sikeres vagy, mert általában a technikai tudást tudó emberkék annyira okosak a munkahelyeken, hogy mindenki azon röhög mennyit bénáznak, de az egójuk fent a magasba. Hurrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!