Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek egy ilyen...

Ti összejönnétek egy ilyen külsővel/ személyiséggel rendelkező emberrel?

Figyelt kérdés

Külsőre 155 centi, több felesleg van mint kéne, nagy, barna szemek, hosszú szempilla, telt ajkak, szinte tökéletes, gyönyörű arc, szép nyak, hosszú, fenékig érő barna haj, 95F mellek, izmos karok, lábak, fenék, gyönyörű mosoly.

Belsőre pedig melegszívű, nagylelkű, segítőkész, néha hisztis is tud lenni vagy bebunkózik, nagyon pozitív személyiségű, érdeklődő, barátságos, szeret nevetni, imádja a barátait, az állatokat. Okos, intelligens, tisztelettudó, nagyon vicces, szereti megnevettetni az embereket. Picit sértődékeny, nagyon megértő és odaadó.

Szóval a kérdésem, hogyha igen, miért és hogyna nem miért? :)

2018. aug. 1. 08:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Elég gáz azért, hogy itt futtatod magad. Valami baj biztos lehet veled, ha ilyen túlcsorduló önbizalom ellenére itt keresel visszaigazolást. Lehet, hogy csak te látod ennyire pozitívan magad. Az állításaid nagyrésze meg szubjektív.

Nekem soha nem kellenél bocs, szánalmas a stílusod meg ez az önimádat.:)

2018. aug. 1. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem a vékony lányok az ideál. Egyáltalán nem vonzó számomra egy ilyen telt alkat.

A dominánsakat sem szeretem. Csak azt tartom elfogadhatónak, amikor valakivel egyenrangúak tudunk lenni.

A többi az nem rossz, vagy éppen jó.

2018. aug. 1. 15:24
 13/13 anonim ***** válasza:

azt gondolnám, hogy túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen!

még szép, bármit megadnék egy ilyen lányért:)

2018. aug. 1. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!