Srácok ti összejönnétek olyan lánnyal aki nagyon regen vagdosta magat de nagyon megbánta?
Figyelt kérdés
Depressziós voltam es en sem tudom elképzelni hogy hogy tudtam idáig lesüllyedni... Nagyon megbántam , a hegek nem annyira durvak. Nem vagyok klinikai eset , csak éppen olyan történt aminek tenyleg nem kellett volna , szoval azóta teljesen stabil elméjű vagyok.2017. máj. 10. 22:38
1/21 anonim válasza:
Ez önmagában nem lenne akadálya.
2/21 anonim válasza:
Exem állítólag hipot kóstolt.Mondjuk nem is komlett. Szóval most már mást vagdosol? :D Engem nem zavarna ha egyébként nem rinyálnál róla hetente órákat.
3/21 anonim válasza:
ha csak nem fekszel le fűvel-fával első alkalommal, akkor a srácok úgyis kellően meg fognak ismerni ahhoz, mire meglátják a hegeidet, hogy ne dobjanak emiatt.
4/21 A kérdező kommentje:
2-es , nem szokásom hisztizni :D
2017. máj. 10. 22:50
5/21 anonim válasza:
Szerintem nem az határozza meg az embert, hogy régen vagdosta-e magát. Ha a többi dolog rendben van, akkor lehet összejönnék vele, de azért tudat alatt mindig ott motoszkálna, hogy "nehogy megint bántsa magát". A hegek nem tudom mennyire látszódnak, de inkább csak akkor tedd őket láthatóvá, ha már a kiszemelteddel eléggé jóban vagy. A kívülállóknak (pl a családja) meg tuti azt mondanám, hogy az valami mástól van. A társadalom elég kirekesztő tud lenni, - csak azért, hogy a saját dolgomat könnyítsem-, nem szép dolog a hazugság de hát néha hasznos. Persze a páromnak elmondanám, de csak akkor ha tudnám, hogy ez biztos nem áll közénk.
6/21 anonim válasza:
Egyetlenegy tulajdonság alapján nem ítélek el senkit, ha amúgy összességében bejönnél, engem nem érdekelne a múltad sötét foltja.
7/21 anonim válasza:
egy volt osztálytársam is vagdosta magát, mostanra sikeres és boldog ember. párkapcsolatban él, és akivel él annak elmondta, miután összejöttek és az elfogadja őt a múltjával együtt. szóval ne aggódj ezen, ha számodra ez már csak a múlt, akkor nem fog problémát okozni, aki meg ezt nem tudná esetleg elfogadni, hogy voltak rossz időszakaid, az meg le is írná magát sztem
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors, biztato válaszokat! 😊
2017. máj. 10. 23:39
10/21 anonim válasza:
attól függ most milyen a mentalitása :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!