A férfiak bizonyos része miért nem képes felfogni, hogy zavar minket ha a mellünket bámulják?
Állandóan azt veszem észre hogy a férfiaknak/fiúknak egy része szinte már pofátlanul képesek bámulni a melleket. Pedig én ki sem szoktam tenni. Az igaz hogy nagyobb méretűek, de attól függetlenül ez nem ad rá okot arra hogy 10-15 másodpercig szenvedés legyen a szemembe nézni.
Bárki aki hasonló véleménnyel van ?
19/L
Persze hogy élőfordul, én is odapillantok ritkán a pasikra. Csak ott a baj hogy betalálnak engem 2 bites barmok is...
Aztán csodálkoznak hogy beléjük rúgok egy hatalmasat. ^^"
Amúgy miért zavar ha megnézik??
Biztos hogy rosszabul esne ha észre se vennék , senki nem látnà meg.
Érdekes vagy kérdező.
Miért PISTIKE a neved???
Erre válaszolj "1998pistike".
Mert itt mindenki olyan nevet adhat meg magának amit akar. Most nem mindegy hogy kingának vagy bélának nevezem magam :D ?
Amúgy van egy rendes gyakori accountom ami már új mert a mostanin amin most vagyok ez több éves és gondoltam hogyha írok valakinek az bezavarná hogy most lány vagy fiú vagyok e!
Amúgy aki nagyon kíváncsi rá...
Pistának neveztem el az első kutyámat még kiskoromban. Akkor még ez a név nagyon tetszett. És Pista->Pistike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!