Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen dolog,...

Szerintetek milyen dolog, hogy a szomszéd 13éves fia kint "játszik" egy légpuskával? Lövi a madarakat meg isten tudja miket.

Figyelt kérdés
Lehet én tulzom el. Mi a véleményetek?
2018. júl. 26. 16:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Abba gondolj bele, hogy a szomszéd gyerek kint játszik a légpuskával, a te gyereked kint játszik az udvaron, és a szomszéd gyerek véletlen kilövi a szemét a gyerekednek.

Az is elég baj, hogy állatokra lő, az ilyen gyerek enyhén pszichopata, a szülei sem normálisan, hogy hagyják, hogy puskával játszon a gyerek.

Nekünk a szomszéd lőtte a galambokat, anyám szólt neki, egy hétre abba is hagyta, utána megint kezdte, aztán hívtuk a rendőrséget. Te is azonnal hívd őket, ha megint ez lesz, mert a légpuska nem játék!

2018. júl. 27. 16:02
 12/16 Kecske.9000 válasza:
78%
Madarakat nem kéne. De ha valaki ISMERI a fegyver biztonsági szabályait akkor akár a 12 éves is lőhet RENDES körülmények között.
2018. aug. 31. 20:43
 13/16 árokpart ***** válasza:
Az első légpuskám 10 éves koromban kaptam és rendszeresen lőttem vele az udvarunkon és csakis célba régi faajtóra, hungarocellre stb. a lehető legkörültekintőbben jártam el mindig. A puskát mindig lefelé tartottam és úgy raktam bele a töltényt és minden egyes alkalmommal megnéztem kétszer is mikor abbahagytam a használatát, hogy töltetlen e. 12 éves koromban már kispuskával lőttem lőtéren meg homokbányában.
2018. szept. 1. 23:19
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk a rendőr tíz éves kisfia lófrált kint az utcán emberek között egy erősebb távcsövessel és az apja még bíztatta is a galambjaimra meg a verebekre. Akkor szerinted kinek kellene szólni.
2021. máj. 17. 17:49
 15/16 anonim válasza:
0%
Nem értem,hogy miért kell ezt ennyire túl reagálni,hogy célbalő az udvaron(és most nem a madarakról beszélek),amikor én 13 éves voltam én is lőhettem légpuskával,persze úgy,hogy otthon volt valaki aki nagykorú volt,nyílván egyszer kétszer eszembe jutott,hogy kipróbálóm a madarakon de sosem jutottam el addig,egyedül nyáron 1-2 seregélyt lőhettem,hogy ne zabálják fel a cseresznyét.De egyszer sem jutott eszembe,hogy emberre célozzak még töltetlenül sem mert tisztában voltam vele,hogy milyen sérülést tud okozni(egy kicsit későn íróm de nem baj😁)
2021. aug. 31. 06:47
 16/16 anonim válasza:
Köszönöm szépen azoknak az értelmes embereknek akik lepontoznak mert adtam egy normális választ.Azoknak meg gratulálok akik ennyire túlreagálnak dolgokat.Ha átmész és szólsz az apjának,hogy óvatosabban szerintem ő megérti és szól a fiának vagy jobban figyel rá.Abban meg nincsen semmi ha lelövi a verebet,csak kiüldözi a többi énekes madarat,nagy csoportban még a galambot is.Ha az én fiam lenne még buzdítanám is.
2023. jún. 25. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!