Mit csinálnál most legszívesebben?
Figyelt kérdés
Én hazamennék lepihenni a sötét, hűvös szobámba, munka helyett :-)2018. júl. 26. 13:32
11/27 anonim válasza:
Elutaznék álmaim helyére és vissza se jönnék onnan!😍
12/27 anonim válasza:
Elmennék New Yorkba és ennék egy hamburgert
13/27 anonim válasza:
Ennék egy hamburgert, közben filmeznék a szerelmemmel, majd szeretkeznénk egy jót és aludnék egy nagyot.
16/27 anonim válasza:
Tengerparton feküdnék a pálmafák alatt egy függőágyban és hallgatnám a türkiz színű víz hullámait... 😅
17/27 anonim válasza:
Az én egyetlen Szerelmemmel ücsörögnék egy rendezett szobában, én mindenképp szoknyában lennék, de nem a jelenlegi testemmel, ja és mondjuk zenét hallgatnánk vagy ilyesmi.
Mindez onnan jött, hogy holnap találkozom vele, próbál rávenni arra, hogy szoknyában menjek, de nem nagyon merek, tekintve, hogy van rajtam vagy 10 kiló és így ronda látvány, nem tudom elfogadni:( A szobám jelenleg elég kupi, az egyetlen jó dolog, hogy zenét hallgatok, megnyugtat... Ezeket végiggondolva jött a válaszom.:)
18/27 anonim válasza:
Dolgoznék (szabin vagyok a héten, de már nagyon unom).
20/27 anonim válasza:
Jó kérdés. Talán megnéznék valami horrorfilmet, amit még nem láttam.
Vagy simogatnám az egyik cicánkat, aki mindig elmegy itthonról :( Most sincs itt, átlógott a szomszédunk előkertjébe aludni xd
Esetleg ennék valami savanyú, citromos sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!