Hogy lehet "jó " munka a gyátósori operátor?
Figyelt kérdés
Hogy lehet jónak nevezni egy gyártósori operátori állást?
Hogy nincs más lehetősége valakinek az oké, de hogy lehet jó egész nap egy szalag mellett robotmunkázni? Mi jó lehet benne?
És mondták már hogy " én szeretem" meg "jó munka", szóval nem a levegőbe beszélek.
Mi az oka hogy valaki ennyit akar az élettől? Tényleg érdekel a téma!
Egy eladót megértem hogy szeret vendégekkel foglalkozni, egy asztalost megértem, hogy szeret alkotni, egy ügyvédet megértem hogy szereti a munkáját, de a semmi szaktudás, céltalan darabra gyártás miért olyan jó? Semmiről nem tud semmit csak 12 órában nyomja. Ez miért jó? Ezt hogy lehet szeretni?
2018. júl. 25. 20:43
11/11 anonim válasza:
Én is a szakmám helyett mentem gyárba de nem szalagra hanem egyéni gépre egyedül vagyok rajta, így kicsit unalmasabb, nem tudok annyit beszélgetni csak ha odamegyek valamelyik sorhoz, viszont tény, hogy nincs az,hogy na maradj még bent, ha megszólal a duda akkor vége és jön a váltás nem is tudnál bent maradni tovább mert jön a másik műszak. Otthon eszembe se kell jusson, nem kell készülni rá, agyalni közbe, és előnye, hogy többet keresek mint a szakmámmal, + délutáni pótlék+éjszakai pótlék+ túlóra elég szépen fizet és minden hónapba kifizetik a fizetéshez csapják, bőven jobban keresek mint sok szakmunkás, és sokkal könnyebb a munka és még érdekes is sok gép, hogy egy lemez darabból lesz egy majdnem kész termék, tehát lehet szeretni, ha valaki nem vesz napi 5 energia italt és napi 2 doboz cigit akkor még ki is lehet jönni belőle, nem kell szárazkenyeren élni a hónap végén sem, persze ez attól függ, ki, hogy herdálja el, nálunk is sokan, a büfében költik el a pénzüket meg pizzákat rendelnek, meg az automatából veszik a fél literes üditőket horror áron, ők panaszkodnak, hogy kevés, de nem mondanának le ezekről véletlenül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!