Éreztetek már úgy, hogy az élet megmutatta nektek hogy mit vagy kit kaphattatok volna meg, ha szebbnek vagy tehetősebbek születtek volna?
Figyelt kérdés
2018. júl. 22. 21:11
2/7 anonim válasza:
Igen, nekem ezt mutogatja folyamatosan XD
3/7 anonim válasza:
Nem. Én arra lennék kìváncsi, hogy vajon a szép, vagy tehetősebb emberek mire vágynak?
4/7 anonim válasza:
Igen, sokszor ezt érzem, de amikor látom, hogy neki sem töki az élete, akkor érzem, hogy kvittek vagyunk:).
5/7 anonim válasza:
Nem az élet, az instagram tolja a pofámba.
6/7 anonim válasza:
A szüleim külföldön dolgoztak-jó helyen- évekig, amikor gyerek voltam. Aztán...visszaköltöztünk Borsodba!!!!!!!!!!!!!!4
Szerinted hányszor gondoltam át, mi lehetett volna, ha kint maradnak? Természetesen nem hibáztatom őket, mert ez az ő életük volt.
Viszont arra figyelhettek volna, hogy ne felejtsem el a nyelvet-még nagyon gyerek voltam, nem éreztem a fontosságát, hogy gyakoroljam hazaköltözve, ami ott rám ragadt.
7/7 anonim válasza:
Rossz a kérdés megfogalmazása, mert azt feltételezi, hogy az ember nem formálhatja az életét, ez a feltevés pedig hamis. Láttam már, mit és kit kaphatok meg, ha keményebben dolgozom és jobban figyelek magamra, és ez jó, mert mindig van miből motivációt merítenem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!