Ti nektek mi lenne a véleményetek egy olyan emberről akinek nincs munkahelye, mégis drága dolgai vannak?
Na az a lényeg ismerek pár embert, akinek nincs munkahelye, de úgy igazán nem is volt. Lehet próbálkoztak pár munkahellyel, de sokat nem dolgoztak. Igaz ők még fitalabbak, de úgy cakli-pakli dolgoztak vagy 2-3 hónapot életükben. Mégis drága autóik vannak, pl. mercedes terepjáró, drága lakás vagy ház, utazgatnak, mennek nyaralni, ha valaki beszélne velük azt simán lerázzák, mondják sietnek.
Ti hova tennétek az ilyen embereket?
Amúgy nem is néznek ki gengszternek, csak nem tudom őket hova tenni, nekem van melóhelyem, autóm nincs de lehet nem is lesz, fizetésem sem egy olyan nagy összeg.
Vélemények?
Csak én nem értem ezeket a "mi véleményetek erről meg arról az emberről?" kérdéseket? Ezeknek a célja az egyértelmű kibeszélés, csoportos szidalmazás, amihez a kérdezők partnert keresnek.
Enyhén szólva szánalmas csak...
Egyébként meg azt gondolnám, hogy szerencsés az illető, az meg nem az én dolgom, hogy honnan van a pénze, amíg nem tőlem lopja el.
Az igazán pénzes embereknek nem munkahelye van, hanem vállalkozása, befektetései, passzív jövedelme ami termeli neki a pénzt.
Másrészt nekem mindig érdekesek az ilyen kérdések ellentmondásai. Egyrészt folyton a másik "ráérésével" foglalkozik a kérdező, de akkor ő maga mit csinál? Mert dolgozó embernek nincs ideje a másikat lesni. Vagy azt tudja hogy mit nem csinálnak, azt meg nem, hogy mit igen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!