Mit gondoltok egy ilyen szakállról?
Jelenleg ennél egy kicsivel hoszabb van
de hasonló erősségű és kinézetű.
Nagyából ilyenre szeretném növetszteni:
Nem tökéletes, de jó genetikám van a szakállnövesztéshez, szóval elvileg lehetséges számomra.
Nyílván modelleken nagyon jól áll, de mire gondoltok, amikor megláttok egy hasonló hosszúságú ápolt szakállat?
Milyen nehatív sztereitípiák vannak? Esetleg hipszternek néznétek?
Multiknál programozók esetén vagy más irodai munka esetén mennyire néznek ki? Lehet bármilyen bajom belőle? Kevesebb lehetőség?
(Persze az ápolt ha és szakáll alap dolog. Nem azért növesztem, hogy összevissza álljon és többnapos ételdarabokat találjak benne időnkét :) )
Bár még kezdetleges, de itthon is elnézik, főleg multiknál, ahol nem szabad elvileg különbséget tenni, dolgozok is ilyen helyen mindenféle ember, biszexuális, homokos, tetovált ember.
Nekem is volt hosszabb, de visszavágtam mert bukósisak húzta, a cipzár odacsípte, nem volt valami praktikus, meg egy idő után ápolatlanság érzetem volt, akárhogy volt igazítva naponta.
Én úgy gondolom, annak tartanak amilyen az ízlésed, rólam egy idegen is gondolja hogy a rap-et szeretem, rövid szakáll ide vagy oda.
Megmaradtam annál a hossznál mint amilyen Drake-nek van, könnyű tisztán tartani, fésűvel áthúzom miután megmostam és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!