A válaszolók itt miért kötnek a kérdezőkbe?
Még annyi, hogy én a legvégső esetben szoktam pirosat nyomni. Ahhoz már tényleg táncolni kell az idegeimen.:) És tényleg vannak olyanok, akik nem is válaszolnak soha csak pontozgatnak.
Szoktam nézni néha a különböző kategória toplistákat. Van olyan ember, aki 30 nap alatt, egyetlen kérdésre sem válaszolt 30 nap alatt, de 3674 pontja van csak értékelésért. Az ilyen minek van itt? :)) Az összes lenullázotton végigmegy? Mert ugye, ha valaki 0 százalékban ad hasznos választ, és delikvens nyom egy újabb 0-t, akkor az ő pontjai felfelé mennek. Ááá..., tényleg dühítő tud lenni.
Hát nem csak a kérdezőkbe, hanem a válaszolókba is ugyanúgy belekötnek. Ez már csak ilyen.
Amúgy nem tudom, két helyzet szokott lenni:
1.) Azért kötnek bele, mert ténylegesen tapasztalnak valami kritizálható, zavaró szöveg tartalmat. Az ember ilyenkor nem csak itt kötekedik, hanem bárhol.
2.) A frusztrációjukat vezetik le, ok nélkül, rossszindulatúan írnak, el sem olvassák a kérdést figyelmesen, csak kifröcsögik azt, ami épp a fejükben kavarog.
12.! Én is a válaszokra gondoltam elsősorban, mert ritkán írok ki kérdést. Így van, a kérdező simán beleköt. Egyik nap voltam tapló paraszttól elkezdve minden, csak fehér ember nem. Nem vagyok az a bájolgós típus, akin egyértelműen látszik, hogy kamuzik, szóvá is teszem.
Aki meg normálisan kérdez, annak normálisan is válaszolok - mindig.
Néha én sem értem, de például az ehhez hasonlóknak kötelező:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__5502..
Ugye? Olyan ismerős ez az érzés.
Szívesen elbeszélgetnék a kérdezővel, de sajnos már letiltották. :/
15.! Kérdező! Akkor miért csodálkozol, hogy belekötnek a válaszolók?
Ez mondjuk kirívó eset, de vannak olyan alattomos kérdezők, amiből ki sem derül, hogy tényleg komolyan gondolja a kérdést, vagy csak szórakozik. Tudod, hányszor belefutottam ilyenbe. Elhittem, hogy valós a kérdése, aztán kiderült, hogy mégsem.
Szóval ezért. Látom, most is le vagyok pontozva, pedig csak az igazságot írtam le.
19.! Az is más! Azzal meg nem kell foglalkozni! Nagyobb öröme soha ne legyen az életben, ha ilyenbe valaki beleköt. Sok frusztrált agyilag beteg ember van, aki itt éli ki magát.
De mindezek ellenére szeretem ezt az oldalt. Van olyan nap, hogy sem nem írok, se semmi, csak olvasgatok. Sokat tanultam már a válaszokból. Mondjuk Tudomány kategóriában. Ez csak egy példa a sok közül. Mármint a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!