Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt az a munka, amelyiken...

Mi volt az a munka, amelyiken legjobban meglepődtél, hogy nő töltötte be?

Figyelt kérdés
Nekem talán az volt a legfurcsább, mikor egy huszonéves lány kamionozott.:D

2018. júl. 20. 10:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Óvodás koromban kigyulladt az utcánkban egy ház, a tűzoltócsapatban volt egy nő, azon meglepődtem. Sokáig a példaképem volt, imponált a bátorsága, mert én akkor úgy féltem, hogy utána pár napig csak apukám mellett tudtam elaludni, ő meg simán berongyolt a füstbe. Nagyon vagány volt :)

De ugyanígy meglepődtem akkor is, mikor az első férfi óvodapedagógussal találkoztam.

Illetve mozdonyvezető akartam lenni gyerekként, de aztán feladtam, mert nő vagyok. Pár hónapja itt beszéltem egy mozdonyvezetővel, aki felvilágosított, hogy most már nőknek is szabad a pálya. Ettől még mindig meglepődnék, ha egy nő szállna fel a mozdonyra, pedig 2018 van...

2018. júl. 20. 17:01
 12/17 anonim ***** válasza:

10, lehet. Hivatalosan. Vizsgázott az KTI-nél, szóval ne okoskodj. Még beugrós is csak úgy lehet, ha van érvényes KTI-vizsgája. Nagy levegő, séta vissza a homokozóba pistike.

Üdv, egy pályavasúti dolgozó ;)

2018. júl. 20. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:

A női biztonságiak mai napig érdekesek számomra.

Van Dammené:).

2018. júl. 20. 22:04
 14/17 anonim válasza:
100%
Dolgoztam külföldön mint térköves, egyik nap mentem haza melóból és egy csaj az áruház előtt rakta le a térköveket, de ahol dolgoztam cégnél voltak favágók is és ott is dolgozott egy csaj, motorral járt minden, minden hónapban más színű volt a haja, hozzá teszem vékony magas csaj volt, mint egy modell mégis a favagas élteti :D
2018. szept. 5. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Testőrnő, tehergépkocsi sofőr. (Sört szállított.)
2018. nov. 11. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Az USA-ban pedig vagy 20 éve volt egy ügy. A hölgy egy atomfegyvereket hordozó B-52 bombázógép parancsnoki posztját töltötte be, míg zavaros magánélete, hamis jelleme miatt végül eltávolították.
2018. nov. 11. 15:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyik női kollégám kőműves volt 15 évig :)
2018. nov. 11. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!