Titeket is zavarnak az éjjel ricsajozó részegek az utcán?
Figyelt kérdés
Titeket is zavarnak? Mit lehet tenni ellenük? Miért jó és miért büszkék rá egyesek hogy végig isszák a nyarat és fetrengenek az utcán egész éjjel?2018. júl. 19. 21:46
1/10 anonim válasza:
rossz lehet neked hogy 30 évesen születtél
2/10 anonim válasza:
Füldugóval alszom, az sem zavarna, ha éjszakánként ágyúval lövöldöznének.
3/10 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarnak.
Nyugis környéken lakok.
4/10 anonim válasza:
Mert most az a "trendi" ha állattá issza magát valaki. És igen, sajnos tényleg büszkék rá- a nővérem gyereke is büszke rá hogy filmszakadásig ivott. Fel sem fogja a marhája, ez nem dicsőség...
5/10 anonim válasza:
Nem zavar, mindenki volt fiatal
6/10 anonim válasza:
Nem zavarnak, mert itt nincsenek, de ha lennének is, akkor zavarnának csak, ha kárt okoznának, vagy összehugyoznák a kapualjat, a bejárót, vagy összehánynák a falat.
7/10 anonim válasza:
Jobb esetbe nem,mert voltam fiatal,és mindenki máshogy engedi ki a gőzt ennyi. Viszont ha fáj a fejem a daganattol,akkor viszont igen,de akkor forma egyes füldugo be alvás és problem solved.
8/10 anonim válasza:
Nálunk vannak. Kocsma itt van a lakótelep mellett. Ablakomtól kb 15 méterre. Igazából sose zavart. Volt olyan hogy el is hallgattam őket mikor nem jött álom a szememre. De más lakók rendszeresen üvöltenek ki nekik. Persze akkor megindul a ricsaj, mindkét oldal rendőrrel fenyegetőzik. De 20 leélt évem alatt nem tapasztaltam hogy kijöttek volna. Szerintem nem is került sor a telefonálásra sem.
9/10 anonim válasza:
Ha balhé van ... kb évente 1x fordul elő, akkor kifejezetten élvezem, amúgy kicsit sem zavar.
Maximum mosolygok egyet ha valami olyat hallok.
10/10 anonim válasza:
Én csak azt utálom, amikor az éjszaka közepén (kb 2-4 között) kiabálva és röhögve elmennek az ablakom alatt. Mivel nyitva van, hogy bejöjjön a friss levegő, így azonnal felébredek és nem mindig tudok visszaaludni. Ezt utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!