na azért álljunk meg .. aki azt írja h kicsinyes meg beteg, sztem nem volt még olyan helyzetben h valaki kompletten tonkretette az életét.
gondold el azért ... akár bűncselelkmény akár más, de pl oda juttat h vagy kiugrasz az ablakon vagy hajléktalan leszel (vagy hasonló), szted? ugyea magyar igazságstzolgáltatás meg nem működik, azaz kb egyetlen megoldás.
na meg azt se feledjük el h a bosszú se mindig öncélú! megkeresi az illetőt pár megtermett ukrán humán ügyuintéző, aztán lehet h mindjárt rendeződnek a dolgok.
12
egyem meg. annyira szoktam bírni az ilyen kis naiv embereket.
tettek már padlóra téged annyira h az ég világon semmit nem tudtál kezdeni? pl családod eltűnt és nulla Ft-od lett egyik napról a másikra + munkahely is elveszett?
nos?
szal aranyosak ezek a vélemények bnagyion, csak úgy gondolom, az ilyen emberek még nem igazán tapasztalták meg a valóságot.
"tettek már padlóra téged annyira h az ég világon semmit nem tudtál kezdeni? pl családod eltűnt és nulla Ft-od lett egyik napról a másikra + munkahely is elveszett?"
Pont ezt nem, ennél durvább dolgokat (erőszak, hosszú évek testi és lelki bántalmazása, éhezés, időszakos utcára kerülés, csak, hogy párat említsek) viszont igen. Szóval pofázz csak, drága, amikor lószart se tudsz :)
Szerintem néhány esetben jogos.
Ha valaki szemétkedik,és nem áll le pl akkor had ne nézzük tétlenül. A bossuú egy lecke is egyben. Tanul belölle az ember.némelyikre rá is fér XD
pont molyan helyzetekre értette sztem, amikor ez nem, lehetséges. amikor már nincs kiút, és minden mindegy kb.
egyébként naná hatásos, ne vicceljetek, az alvilág nagy előszeretettel használja leckeként, és nagyon is hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!