Ti a farmert vagy a melegítőt szeretitek?
Engem annyira nem érdekel, hogy ki mit gondol. A melegítőt jobban szeretem mert kényelmesebb és szerintem jól is tud kinézni, attól függ miket veszel fel hozzá. Nyilván nem inget.
A melegítő inkább ilyen tróger, rapperes stílus. Nem vagyok oda a rappért, rám előbb passzolna a tróger jelző.
A farmert inkább a kinézete miatt hordom. Például buli, hivatalos ügy, randi, stb.
A farmerhez több minden passzol és több mindent ki lehet hozni belőle. Sok színűbben lehet öltözködni farmerrel mint melegítővel.
A melegítő nagyon proli suttyós. Tipikusan mikor a pösthi telepi paraszt abban megy le kutyát sétáltatni, meg a közértbe. Annyira undorító emberek viselik, hogy már az eredeti funkciójához, a sportoláshoz sem venném fel soha, mert hányingerem lenne magamtól.
Farmert pedig nagyon szeretem. Számomra kényelmes, otthon is abban vagyok. Persze akkor a régebbiekben, utcára az újak valók ...még ha csak a boltba ugrok le, akkor is.
Csakis farmer.
A melegítő,pontozz le ennyi!
Otthonra leggings, vagy lazább gatyó.
Utcára vastag harisnya, szoknya, nagyritkán túragatya.
Otthonra leggings vagy melegítő, utcára farmer.
Farmerből passzentos streccs darabokat hordok, ha jó a méret szerintem kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!