Ti is úgy érzitek hogy nagyon gyorsan telnek az évek?
Tisztán emlékszem rá hogy milyen furcsa volt 2010-t írni, mert nagyon megszoktam a kétezres évek et. És lassan már átmegyünk a 2020-as évekbe, belegondolni is rossz. Annyi minden történt velem a kétezres években, míg a 2010-es évekbe szinte semmi, és nemsokká vége. Csak nekem tűnik így nagyon rövidnek az élet??
22/f
Kedves Kérdező!
Nekem anno voltak katonatársaim,akik 20 évesen nősek voltak,és volt már gyerekük(nem roma).
Dolgoztak,férfiak voltak,szakemberek voltak,erősek voltak,alig várták már a leszerelést,hogy neki tudjanak állni az életnek...
Te meg 22 évesen becsuklasz?
Mit várjon tőled a társadalom?
Amikor meg a tefajtádról azt mondják,hogy nyálas kis köcsög,akkor meg vérig vagytok sértődve.
Szedd össze magad,nagyon hosszú még az élet számodra.
Én is úgy érzem, mintha 1 hónapja lett volna a gólyatábor, közben idén érettségiztem. Pedig közben nagyon nehéz volt ez a 4 év, utáltam, de most, hogy vége, mintha csak 1 nap lett volna.
Én is filmkeresés közben döbbenek még rá sokszor, mikor meg szeretnék nézni egy filmet, ami nagyon tetszett a moziban, aztán kiderül, hogy 6 éves film.
Egyébként engem nem érint mélyen az idő múlása, mindig azt vártam, hogy elköltözhessek, és már annyira közel van. Majd ha sikerül, utána biztos fog zavarni.
Lassan odajutunk hogy márcsak a 2010-es években szülöttek gyerekek még, a 2000-es években szülöttek meg már felnőttek lassan.
2007? Kösz, nem, 2 családtagom is meghalt abban az évben és 7 éves voltam mindössze.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nincs olyan időszak, ami mindenki életében boldog lenne. Lehet, te szerettél kicsi lenni, de nem mindenkinek volt jó gyerekkora.
A jelenben kell élni, nem a múltban. Majd' 80 éves nagyanyám nem kesereg ennyit, te se tedd. Fiatal vagy még, élj inkább.
Minek éljek amikor semmit se tehetek meg?
13 évesen olyan sok hülyeséget csináltam meg minden jó visszaemlékezni. Most ilyeneket nem csinálhatnék mert nem vagyok gyerek. Ráadásul mindenki öregnek néz stb. Hogy éljek így hogy nem érzem jól így magam? ?
Én vagyok a 72es születésű, még az elsők közt válaszoló.
Nekem speciel a kilencvenes évek voltak a leggondtalanabbak és a legélvezetesebbek egyaránt. Jól menő cégünk volt, csodálatos sportautóm volt, laza haveri bulik, csajozások,pitiáner kisstílű gondok semennyire sem nehezítették az életemet, nem voltak adósságaink, nem voltam kiszolgáltatva, nekem fullhepi volt az az időszak. Még az ezredforduló után úgy 6-7 évig is jó volt. Itt már komoly párkapcsolat, kicsit nagybetűsebb, élhető élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!