Súlyos xanax függő vagyok, nem tudom hogyan tovább. (? )
22 eves vagyok, április óta szedem, ezelőtt 1 evvel voltam függő, letettem.
Most úgy erzem keptelen vagyok rá, nagyon súlyos a helyzetem. Egy nap 7-8 szemet szedek, minden reggel 1mg-al indítom a napot, ma reggel munka közben rám jött egy gyomorfájdalom, majdnem hánytam, leszaladtam a wc-be de nem sikerült.
Utána úgy voltam vele, hogy ma nem szedek be több szemet, de elkezdtem szorongani es muszáj volt, bevettem 5-öt. Nem bírom már.
Az eletem romokban. Egyedül vagyok. Borzasztóan rosszul vagyok.
A nyugtatok is váltanak ki szorongást, depressziot, agresstivitást, öngyilkossági és gyilkossági kényszert teljesen normálisakbol, nem egy biroosági eset van.
Es mindig emelik az adagot pedig pont forditva kéne.
Ismertem is olyat aki enyhe depivel elkezdett nyugtatozni, korházban is kezelték, amikor kiengedték öngyilkos lett. Pont a nyugtatoktol.
Tények-tévhitek.hu oldal antidepreaszans, kb igy ird a google-be, az alján vannak az esettanulmányok
Vegyél ki 3 hónapot, és minden nap vegyél macskagyökérfürdőt, igyál citromfűteát, és szedj Nervenpflege nevű gyógynövénykészítményt.
Sétálj erdőben, focizz, balettozz, játssz kisállatokkal, meg ilyenek.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!