Párom öngyilkosságot kísérelt meg ma. Túl van az életveszélyen, megműtötték, az intenzíven fekszik. A csuklóját és a nyakát vágta fel. Mit mondjak a gyerekeknek? 4 és 10 évesek. Mit mondjak a munkahelyén? Azt hogy kórházban van?
A mi történt-re nem kell válaszolni, közlöd, hogy erröl nem tudsz beszélni most.
"Szétvágta a nyakát is...a gyerekek meg...:("
Te találtad meg?
Mi van a gyerekekkel? Ök látták vagy csak nem értenek semmit?
Mindenképpen kérjetek professzionális segítséget, mert ilyesmit feldolgozni nagyon nehéz, egyedül majdnem lehetetlen.
Egy munkahelyen dolgozunk, így nem egyszerű kitérő választ adni.
A gyerekek szüleimnél.
Annyit tudnak most hogy anyát kis baleset érte ezért kórházban van.
De már ezen sírt a nagyobbik.
Azt mondtam egy boltban történt.
Én vittem be a sűrgösségire, miután telefonom elértem és elmondta mit csinált..(mivel a munkahelyem voltam ő meg azt mondta ma szabit vesz ki mert nemérzi jól magát..hivtam hogy hogy van)
13-as: ne írj már hülyeségeket, ilyen nincs "De képzeld el mi történik, ha az agresszió egyszer más irányba, pl. a gyerekek felé tör ki belőle!"
Szegény kérdezönek elég a meglévö baj, nem kell még ilyen ostobaságokkal is heccelni.
#9 Ez nem ostobaság. Nem egyszerűen arról van szó hogy a környezete nem vette észre. A környezete lehet a kollégái, a barátai de nem nevezzük környezetének a hozzá legközelebb álló embert, konkrétan a másik felét, a feleségét!
Amúgy meg a munkahelyen meg fogják tudni. Sőt mindenki tudni fogja kár hazudni. A depressziót nem kell szégyellni. Betegség ez is mint bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!