Nem szeretek menni sehová, nem szeretek emberek között lenni, más is van így? Titeket is bolondnak néznek vagy csak engem? 18/L
Figyelt kérdés
Nem szeretek kimozdulni. Legszivesebben itthon lennék a házban egész nap. Nagyon ritka ha kedvelek egy embert, de persze jól el tudom játszani hogy kedvelem ha muszáj......
Mindenki bolobdnak néz. Nem mintha érdekelne másnak a véleménye de már rendesen meghalok hogy mindenki bolondnak néz.
2018. júl. 7. 20:39
11/11 anonim válasza:
Én se szeretek kimenni. Nem is megyek. Már több mint egy éve nem mozdultam ki. Mindennap psichológus jár hozzám,de nem vesz rá hogy kimenjek.
( volt egy incidens,ami miatt nem bízok az emberekben ,szóval azóta elhatároztam hogy nem kell belöllük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!