Szerintetek lanykent hostess munkabol meg lehet elni ha havi 150-200e forint a celom?
Figyelt kérdés
2018. júl. 5. 23:16
1/5 anonim válasza:
hát meg de havi 150-200 nem sok mindenre elég.
2/5 A kérdező kommentje:
eddig foglalkoztam valamivel, eljutottam odaig hogy annyira megutaltam, ha neki allok sirva fakadok .. szerintem ez azt jelenti, ideje valtanom
nem ??
hostesskedesre gondoltam, szeretnem csinalni, csinos vagy fiatal, kedvemre lenne de felek nem lesz meg ez az osszeg (ennyibol elek)
2018. júl. 5. 23:23
3/5 anonim válasza:
sztem ennyi meglenne. meg előbb utóbb esne egy pasi is aki eltartana.
4/5 anonim válasza:
Nyugi lány vagy, legvégső esetben fogsz magadnak egy gazdag pasit aki eltart. Bem mintha eddig is kellett volna bármit tenned az életben, hogy elérj valamit (azon kívül, hogy szétteszed a lábad persze)
5/5 A kérdező kommentje:
nem tudom miota tovenyszeru hogy egy ferfi fizet egy nonek
nem tudom hol szokas ez
sosem tapasztaltam de meg csak kozel sem
az ellenkezojet annal inkabb
nem tudom hol eltek ..
2018. júl. 8. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!